Bibloteca din sertare

Reciclarea este o pasiune, un hobby sau o preocupare de toata ziua. Indiferent de perspectiva a recicla este util, practic si benefic. Reciclarea inseamna o noua viata pentru obiecte aparent fara viitor. Inseamna putin efort, multa imaginatie si rezultate frumoase.

O dovada este biblioteca din sertare. Poti face aceasta biblioteca din sertare fie in camera copiilor, fie in hol, dar merge foarte bine si in baie si in bucatarie si in camera de zi. O poti organiza cum vrei, o poti vopsi, asa cum am facut noi, in diferite culori sau o poti face vesele si colorata.

DIY: A doua viata pentru masa bunicii

Sertarele le poti lua de la orice piese de mobilier veche la care renunti si nu trebuie sa fie identice. Dimensiunile si formele diferite ale sertarelor sunt chiar binevenite. O bibiloteca din sertare este un mod ingenios de a recupera material lemnos, de a face ceva cu propriile tale maini pentru casa si o foarte buna solutie de decor care iti ofera spatiu de depozitare in plus. Asezand sertarele in mod organizat iti poti face o biblioteca modulara extrem de simplu.

DIY: Felinare de gradina cu lumanari

Cum faci? Curata bine lemnul si, in functie de calitatea acestuia il poti lasa asa cum este sau il poti lacui. Daca lemnul este patat si deteriorat poti vopsi fiecare sertar. Poti folosi aceeasi culoare sau nuante apropiate care sa se combine frumos intre ele. Ultimul pas este sa fixezi in perete fiecare din aceste sertare, in mod organizat pentru a definitiva biblioteca din sertare.

biblioteca-din-sertare-1
Fotografiile sunt idei in sine si vorbesc singure despre ceea ce poti face. In primul caz sertarele sunt lasate in buna masura asa cum sunt, iar rezultatul este perfect pentru baie, hol sau camera copilului, dar si o solutie decorativa inspirata pentru bucatarie.

biblioteca-suspendată-2

In acest caz sertarele sunt diferite ca dimensiune si forma, iar modul in care sunt combinate este unul extrem de elaborat. Sunt bine finisate si foarte atent lacuite. Solutia este abordabila pentrucei care se pricep bine la tamplarie sau pentru cei care pot primi ajutor din partea unui bun tamplar.

Rezultatul este fermecator de fiecare data!

Sursa foto: pixabay.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.