Blaturile laminate, solutia ideala pentru bucatariile moderne

Parerea mea este ca blaturile laminate sunt cea mai buna solutie pentru bucatariile moderne. Pe de alta parte sunt multi cei care le dispretuiesc si le considera de proasta calitate, visand in taina la unul din piatra, marmura sau granit. In realitate sunt o solutie buna, pentru ca sunt frumoase, rezistente, eficiente si ieftine.

Iata cateva argumente foarte solide care pledeaza in favoarea blaturilor laminate

Pretul excelent. Blaturile laminate sunt ieftine. Un blat laminat costa infinit mai putin decat unul din piatra. Pretul mic permite inlocuirea lui la doi-trei ani, fara costuri semnificative. Nu poti face asta cu un blat de piatra sau cu unul de granit.

blaturi laminate

E dur, solid, rezistent. Blaturile laminate sunt foarte rezistente la uzura. Face fata cu succes la arsuri, zgarieturi, pete, ageti chimici si altele. Rezista foarte bine la apa si la abur.

Blaturile laminate sunt foarte usor de intretinut. Nu ai nevoie de solutii speciale pentru ingrijirea lui. Nu trebuie frecat (asa cum trebuie sa faci cu blaturile de piatra si mai ales cu cele din marmura, care se pateaza), nu trebuie sa-ti fie frica sa nu se crape si il poti curata cu orice fel de solutie. In plus curatat va arata multa vreme perfect nou!

Ai o palete coloristica, practic, infinita. Ai culori reci si calde, intense sau pale. Poti sa-l tai in ce forma vrei. Poti integra foarte usor orice forma de chiuveta in blatulrile din pal. La fel si cu masina de gatit. Practic poate imita perfect orice tip de materiale si se poate adapta de minune in orice fel de bucatarie, chiar si in cele foarte sofisticate. In plus innobilieaza prin aspectul sauu o bucatarie simpla, foar nici un fel de implicatii financiare.

In favoarea blaturilor laminate mai trebuie spus ca acestea sunt usoare, sunt facute din materiale eco si se adapteaza perfect in decorul tuturor bucatariilor, atata vreme cat alegi modelul potrivit. Blaturile laminate sunt ideale si in baie, nu doar in bucatarie. Principala lor calitate este aceea ca pot fi usor intretinute si sunt foarte rezistente la apa si umezeala, raportat la pretul lor.

blaturi laminate

O alta calitate importanta pe care o au blaturile laminate si pe care cele din materiale naturale nu o pot indeplini decat cu mari eforturi este finisajul perfect si adaptabilitatea la orice structura si amenajare a bucatariei. In fapt nici un alt blat d ebucatarie nu va arata perfect, asa cum o fac blaturile laminate.

Detalii impresionante pentru bucatarie
Mica si frumoasa. O bucatarie mica si frumoasa

Sursa foto: ikea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.