Camere colorate

camere colorate (6)

Unul din secretele fericirii este culoarea. Asa ca daca vrei sa fii fericit incearca propunerile noastre de camere colorate. O camera colorata este o camera tonica si energizanta, o camera in care te simti bine si te poti relaxa activ.

A realiza concret oricare din aceste camere colorate este mult mai simplu decat pare pentru ca ai la dispozitie mai multe cai: colorarea peretilor, petele de culoare frapante sau un decor pastelat in culori care se combina si se completeaza intre ele.

Schimbarea culorii peretilor intr-o camera este cea mai simpla. Nu costa mult sa zugravesti un perete! O alternativa simpla si rapida este tapetul colorat. In ceea ce priveste combinatiile cele mai bune pentru camere colorate acestea depind de gustul si personalitatea proprietarilor. Tine cont insa de aceste detalii si analizeaza galeria de poze.

  • Verdele este plin de viata, intensifica atmosfera si creaza senzatia de spatiu
  • Rosu, crem, bej se combina bine in sufragerii colorate si pastreaza in acelasi timp aerul clasic. Sunt culori confortabile si placute care se pot adapta bine cu restul decorului din casa.
  • Maro, portocaliu sau rosu sunt o solutie soc pentru sufragerii colorate. Combinatia este una care face din camera de zi una plina de caldura.
  • Violetul luminos da greutate unei sufragerii colorate si imprastie culoare in tot spatiul, desi accentele de culoare sunt minime, deschid camera si sugereaza un spatiu de coeziune.
  • Peretii portocalii sunt o solutie care poate parea exagerata ca idee de sufragerii colorate daca incalzesc casa, dau luminozitate si  permit pastrarea camerei in limite foarte simple.

Trebuie sa tii seama atunci cand este vorba despre camere colorate si de textura materialelor pe care le folosesti. Culoarea poate sa fie amplificata sau atenuata in functie de tipul tesaturii. Lana si bumbacul au culori mate in timp ce materialele matasoase au culori in nuante mai intense.

Uneori combinatia de materiale poate amplifica senzatia de culoare in amenajarile interioare. Ceea ce mai trebuie sa stii este ca cele mai bune combinatii sunt cele care iti plac si cele care te definesc pe tine, cel mai bine.

Sursa foto: housetohome

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.