Casa ordonata are dulapuri mari!

Casa ordonata are dulapuri mari! (2)

Bucataria poate fi pastrata in ordine? Da! Casa poate fi pastrata in ordine? Da! Bunica spunea ca o casa ordonata are dulapuri mari. De ce? Pentru ca dulapurile mari permit mereu buna depozitarea tuturor obiectelor care se afla in cssa si in bucatarie, dar permite si accesul usor la ceea ce cauti. A ajunge rapid la obiectul de care ai nevoie inseamna ca nu o sa fie nevoie sa umbli dupa el, sa dai la o parte alte si alte vase sau obiecte. Totul este vizibil, totul este la indemna, plus ca ai mereu spatiu de depozitare, iar o bucatarie cu spatii generoase de depozitare este o bucatarie ordonata, dupa cum o casa cu dulapuri mari este mereu o casa ordonata ….

Cu dulapuri mari sunt mai putine obiecte la vedere si cu cat sunt mai putine obiecte la vedere, cu atat senzatia de deranj si haos este eliminata. Vreti si voi? Faceti-va la comanda dulapuri mari in care se pot incastra chiar si cuptoarele moderne sau instala cuptorul cu microunde. Dulapurile mari sunt o excelenta solutie pentru holul apartamentelor de bloc, pentru dormitoare si chiar pentru balcoane.

Un dulap de haine care se intinde pe un intreg perete poate fi amplasat in orice loc din casa pentru ca practic acest dulap nu se vede, tocmai pentru ca este “cat un perete”. In special pentru cele deschise catre camera de zi, hol, bucatarii un astfel de dulap estompeaza aspectul functional. La interior, fiecare isi poate organiza rafturile si accesoriile in functie de dorinte. Un astfel de dulap poate indeplini si functia de camara, daca este aplasat in hol si daca poate fi ventilat.

In dormitor dulapul mare este o excelenta alegere pentru ca va descongestiona toata camera si toata casa. Functia sa de organizare este evidenta, fara sa fie un corp monolit asa cum sunt sifonierele clasice pe care il vezi si de care te impiedici.

Reusita unui astfel de proiect sta in finisajul perfect al exteriorului unui astfel de dulap mare si o compartimentare interioara inteleapta si eficienta.

Ia in calcul calitatea usilor. Le poti face din materiale lucioase, le poti ascunde in spatele unor oglinzi, iar usile pot sa fie culisante pe sine. Castigi spatiu! Nu omite peretele pe care se afla fereastra, este cel mai putin folosit perete din casa, desi il poti utiliza inclusiv realizand un dulap mare. In plus vei avea un excelent spatiu in dreptul ferestrei. Solutia este foarte buna pentru camerele copiiilor sau pentru dormitor, ori pentru o camera amenajata ca birou!

Casa ordonata are dulapuri mari!
Tine minte spatiu exista in orice casa! Trebuie doar sa ai abilitatea de a-l gasi si de a-l pune in valoare!

Sursa foto: pixabay.com

2 comments on “Casa ordonata are dulapuri mari!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.