Cateva sfaturi simple pentru pilota perfecta

Pilota perfecta trebuie aleasa cu maxima atentie, pentru ca este un produs de folosinta indelungata care trebuie sa fie comod, bine facut si mai ales de calitate. Cel mai simplu mod de a alege pilota potrivita este in functie de anotimp. Exista trei tipuri: de vara, de iarna si pentru toate cele patru anotimpuri.

Pilota de vara este mai subtire si mai usoara, iar rolul sau este de a tine de cald fara a retine umiditatea si fara a permite corpului sa transpire. Este perfecta pentru noptile calduroase de vara, ajutandu-te sa te bucuri de un somn linistit si odihnitor.

Pilota de iarna este, bineinteles, mai groasa, pentru a-ti asigura confortul chiar si in cele mai geroase nopti. Totusi, tine cont si de temperatura camerei tale – daca iarna obisnuiesti sa tii caloriferele la maxim, acest tip de pilota poate fi nepotrivita.

Al treilea tip de pilota, cel pentru patru anotimpuri, este foarte popular din simplul motiv ca nu trebuie sa cheltui banii pe doua produse diferite. Pilota pentru patru anotimpuri este formata din doua pilote individuale ce se pot prinde intre ele, pentru ca vara sa poti folosi partea subtire, primavara si toamna partea groasa, iar iarna ambele parti prinse una de cealalta.

Usoara si comoda pilota este o alegere mai buna decat patura sau plapuma, mai ales pentru ca este mai usoara si mai usor de intretinut. Materialele din care sunt realizate pilotele, fie ca sunt naturale, fie ca sunt sintetice sunt alese asftel incat sa corespunda acestor caracteristici de baza pe care le are pilota. Cand spun pilota nu te gandi la pernele uriase pe care le avea bunica sub care dispareai complet si sub care nu te puteai misca. Pilotele sunt solutii excelente de fiecare data.

Alege pilote din materiale naturale, daca faci parte dintre cei fericiti care nu sufera de alegii sau din materiale sintetice, daca acesta sufera de o alergie.

Nu uita, insa, sa alegi pilota si in functie de dimensiunea sa! Este recomandat ca aceasta sa fie mai mare decat patul si sa iei in considerare si daca ai nevoie de o pilota pentru una sau doua persoane. De asemenea, ia in calcul si capacitatea masinii tale de spalat. Pilota perfecta se poate spala in masina de spalat. daca ai o masina mica, alege pilote de o persoana, pentru a le putea spala usor.

Cum se alege o patura buna
Trucuri ca sa faci economie la facturile de utilitati!

Sursa foto: pixabay.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.