Ce conteaza cand alegi chiuveta din bucatarie

chiuveta din bucatarie

Cel mai folosit obiect din casa este chiuveta din bucatarie. In aceste conditii este evident ca trebuie sa alegi chiuveta din bucatarie cu maxima atentie si cu maxima grija pentru ca aceasta sa raspunda tuturor necesitatilor. Afla ceea ce conteaza pentru a avea o chiuveta perfecta.

Decide inainte sa cumperi o chiuveta daca vrei o chiuveta de bucatarie integrata in suprafata de lucru sau separata de aceasta. Cele mai bune alegeri sunt cele cu o chiuveta integrata, dar in anumite situatii acest lucru nu este posibil si atunci un model de sine statator este o solutie.

Manerul robinetilor este foarte important, acesta trebuind sa ofere o priza buna pentru ca va fi utilizat de nenumarate ori pe parcursul unei zile. Materialele recomandate pentru bateria de chiuveta raman in continuare inoxul si alte metale non-poroase si antibacteriene, care nu vor prezenta zgarieturi si crapaturi nici dupa ani buni de utilizare a lor.

Evita plasticul indiferent de locul unde se afla cand este vorba despre chiuveta din bucatarie. Este garantia unei functionari fara complicatii pentru mult timp.

Ia in calcul montarea bateriilor la chiuveta din bucatarie pe perete deoarece modelele cu bateriile puse pe chiuveta sunt mai ineficiente si, in plus, favorizeaza acumularea de bacterii, mucegai si tot felul de resturi la baza lor.

Chiuveta din bucatarie poate sa fie una prevazuta cu echipament profesional. Exista baterii cu reglare a jetului de apa, de exemplu.

Sunt foarte utile si modelele de chiuveta duble cu unica alimentare, bateria fiind bineinteles gandita in asa mod incat sa poate servi ambele chiuvete.

Cumpararea, locul de amplasare si echiparea chiuvetei sunt bineinteles la alegerea ta, dar instalarea trebuie lasata pe mana profesionistilor pentru a se face o treaba buna si trainica, care sa nu rezerve surprize neplacute in viitor.

Sursa foto: pixabay.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.