Cele cinci secrete ale unui dormitor perfect

Cele cinci secrete ale unui dormitor perfect

Se spune ca un dormitor perfect este secretul unei vieti frumoase si asta pentru ca dormitorul este spatiul intim unde te poti retrage si ascunde de lumea dezlantuita. Un dormitor perfect trebuie sa fie confortabil, comod, practic si sa combine cat mai bine elementele functionale cu cele estetice. Ca sa ai un domitor perfect nu este nevoie de investitii uriase. Este suficient ca aceasta camera speciala sa fie curata, practica si sa iei in calcul aceste cinci secrete pentru un dormitor perfect.

Afla cele cinci secrete pentru un dormitor perfect.

Adapteaza-te la spatiul pe care il ai! Sau cu alte cuvinte amenajeaza dormitorul in concordanta cu spatiul de care dispui. Daca spatiul este mic, nu exagera cu dimensiunea pieselor de mobilier si nu omite solutia patului de colt, deseori extrem de confortabila.

Lumina si culorile din dormitor joaca un rol foarte important. Avand in vedere ca dormitorul este camera de odihna, cantitatea de lumina care intra in incapare trebuie sa fie redusa. In plus culorile pe care le alegi pentru dormitor trebuie sa fie calme, dar nici pe departe monotone. Alege intotdeauna o perdea subtire combinata cu draperii masive care sa intunece bine incaperea. In ceea ce priveste lumina artificiala, un dormitor perfect trebuie sa aiba si surse puternice de lumina dar si alternative cu lumina difuza. Culorile ideale sunt cele intense si calde. Evita albul, griul si maroul si mergi pe solutiile cromatice de verde, albastru si mov si foloseste accente de rosu, galben sau tonuri metalice care imbogatesc imaginea si atmosfera.

Salteaua, pernele si cuvertura trebuie sa fie in acord cu restul detaliilor, dar mai ales foarte comode. Pernele pentru un dormitor perfect si asternuturile de pat trebuie sa fie confectionate din fibre naturale. Sunt ideale, rezistente si sanatoase.

Coltul de relaxare. Aici poti citi sau poti asculta muzica. Un astfel de colt de relaxare inseamna un fotoliu, o mica masuta si o sursa buna de lumina. Coltul de relaxare inseamna un fotoliu sau un scaun foarte comod si o buna sursa de lumina. Acest spatiu poate fi combinat cu toaleta sau poate sa fie multifunctional.

Alege cu atentie decoratiunile pentru dormitor. Acesta este unul din secretele importante pentru a avea un dormitor perfect. Elementele de decor trebuie sa aiba o nota personala, sa fie mereu legate de momente placute si bune pentru a te incarca cu energie pozitiva. Nu omite lumanarile decorative si parfumate, seturile de aromoterapie, dar mergi mereu pe solutiile naturale.

Sursa foto: pixabay.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.