Cele mai bune trucuri pentru parul blond

Parul blond are nevoie de un tratament special si de putina atentie in plus. Tot in folosul tau sunt si aceste trucuri pentru parul blond.

Pentru acest truc genial pentru parul blond ai nevoie de apa, ceai de musetel si lamaie. Prepara un ceai de musetel concentrat (10 linguri de ceai sau 10 pliculete la un litru de apa). Auagua sucul de la trei lamai. Ceaiul acesta este ideal pentru a clati parul blond. Clateste-te deasupra unui lighean si foloseste de mai multe ori ceaiul.

Pune pe par un prosop sau o boneta de plastic, fara sa storici parul, si stai asa aproximativ zece minute. Apoi parul trebuie clatit cu apa rece. Dupa acest lucru, parul este lasat sa se usuce in mod natural.

Dupa uscarea parului, vei observa ca este mai moale si mai matasos.

Florile de galbenele, florile de tei si florile de papadie sunt la randul lor foarte eficiente pentru acest tratament. In loc de lamaie poti pune miere (o lingura la un litru de apa). Lamaia este utila pentru parul blond cu tendinte de ingrasare, iar mierea pentru parul blond uscat.

Uleiul de masline este ideal combinat cu miere sau lamaie, pentru par uscat si respectiv gras, ca masca. Pune amestecul pe parul uscat, inainte de a-l spala si stai asa cat de mult se poate. Culoarea parului se revigoreasa iat parul este tratat. Evident dupa tratament parul trebuie spalat cu un sampon bland sau cu un sapun natural.

Flori de lavanda. O poveste parfumata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.