Cele mai frumoase amenajari din 2015. Idei pentru tine

La inceputul fiecarui an revista House Beautiful Magazine face un top al celor mai frumoase amenajari ale anului incheiat. Toate sunt ideale surse de inspiratie iar noi iti vorm dezvalui cateva detalii.

frumoase amenajari (2)
Cu o doză de luxurianta de ultramarin si o canapea de catifea o camera banala devine o adevarata camera regala. Accente de roz stralucitor si mat impodobesc si coloreaza camera, care devine una exceptional de placuta numai prin depatiile de culoare. Tine minte aceasta combinatie: albastru ultramarin si roz stralucitor.

frumoase amenajari (2)
Bucataria albastra pare sa fie o solutie ideala. Culoarea principala este albastru cobalt amestecat cu alb, gri si o a doua nunata de albastru mult mai deschisa. Si aici culoarea este cea care defineste spatiul, iar detaliile sunt secundare.

frumoase amenajari (3)
Verdele este mereu o culoarei deala pentru camerele de zi, dar acest verde este unul cu totul special care poate schimba radical imaginea unei camere, atata vreme cat este pigmentat cu accente aurii. Combinatia de verde dens, masliniu si accente aurii fac o imagine de 1000 de puncte! O combinatie memorabila pe care trebuie si o poti folosi si in 2016, chiar daca este una dintre cele mai frumoase alegeri ale lui 2015.

frumoase amenajari (1)
O camera fericita! Aceasta este senzatia pe care o ofera acesta camera de zi. Iata detalii! Canapelele si fotoliile sunt piese vechi care au fost imbracata in huse de in. S-au ales doua nunate diferite ale aceleiasi culori (albastru) pentru fotolii si canapea, iar modelul huselor este identic. Lampadarul este cel care personalizeaza camera si este un obiect facut de comanda, dar poti folosi orice lampadar mare cu mult alb pentru ca lumina sa fie cat mai stralucitoare. Trucul absolut sunt perdelele. In fapt este un set ieftin de lenjerie de pat cu dungi, care a fost modificat si folosit ca perdele groase. Ingenioasa idee, nu?

frumoase amenajari
O bucatarie  de lux este o alta incapere care a intrat in topul celor mai frumoase amenajari ale anului 2015. Nu luxul este cel care a facut diferenta ci combinatia excelenta intre podelele negre (gresie) si corpurile de mobilier bej-alb. Solutia podelelor negre pentru o bucatarie amenajata in culori deschise este mereu o idee memorabila. Tine minte acest truc! Adauga in bucatarie, tocmai pentru a completa imaginea soc un lampadar, ceva sofisticat, modern – futurist. Merita investitia pentru ca finalul amenajarii o sa fie unul wow!

frumoase amenajari
Un dormitor cu dungi  este o idee care nu pare prea buna, la prima vedere, dar cu toate acestea acest dormitor, unul dintre cele mai fumoase amenajari ale anului 2015 dovedes contrariul. Alege detalii de matase, dungi late (este obligatoriu pentru a avea aceasta imagine) si un contrast puternic intre dungi (alb-negru, gri-verde, albastru-alb sau roz si visini). Detaliul exceptional este lampa – in fapt un felinar vechi bine reconditionat. O lampa rosie in dormitor este provocatoare si binevenita! O idee de tinut minte!

Citeste si:

Iarna in casa ta. Idei de decor

Opt trucuri Feng Shui pentru casa ta

Masa din casa, masa multifunctionala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.