Cele mai frumoase jaluzele, jaluzelele romane

Cele mai frumoase jalujele, jaluzelele romane

Intimitatea casei este si un detaliu estetic, dar si o masura de sigunata. Nimeni nu vrea ca geamurile casei sa fie ca un acvariu in care oricine, orcand sa poata arunca un ochi. In consecinta sistemele care asigura intimitatea casei (in plus si siguranta, pentru ca nu este bine ca oricine sa stie ce si cand faci la tine in casa), de la perdele, la draperii si jaluzele sunt necesare. la capitolul jaluzele, cele romane sunt cele mai frumoase, cele mai practice si cele mai decorative.

Jaluzele romane indeplinesc cele mai inalte cerinte de eleganta, manevrabilitate si confort. Aceste sisteme de jaluzele romane se integreaza cel mai bine in decorul tipic unei case si sunt perfecte oricarui stil de decoratiuni, dat fiind faptul ca se poate realiza din mai multe tipuri de materiale, in mai multe modele si zeci de culori.

Eleganta si luxul pe care le degaja in toata incaperea te vor acapara pe loc, acesta fiind principalul atu al sistemelor de jaluzele romane. Efectul special al jaluzelelor romane vine din faldurile acestora si depinde de materialul din care sunt confectionate. Exista posibiliati multiple in alegerea unor nuante, texturi si stiluri de materiale, de la cele mai simple intr-o singura culoare, pana la cele cu o textura aparte intr-o gama multipla de culori.

Cele mai frumoase jalujele, jaluzelele romane

Cele mai practice sunt cele captusite cu materiale albe reflectorizante care dau durabilitatea, pastreaza culoarea tasaturii de interior, amplifica senzatia de umbrire, retin caldura si dau greutate, la propriu, intregului ansamblu. Acest tip de jaluzele sunt utile atat in perioada rece a anului, cat si in cea calda, se pot schimba usor si pot fi spalate.

Din punct de vedere al manevrablitatii, aceste jaluzele romane sunt dotate cu un sistem clasic cu snururi pentru o ridicare si coborare usoara, manuala. Prin folosirea unui sistem de prindere tip arici aceste jaluzele romane se vor fixa in cateva momente. Acest sistem are avantajul ca permite in orice moment detasarea cu usurinta a intregului ansamblu de umbrire pentru acces total in zona vitrata a ferestrei, pentru o eventuala curatire a acestuia, sau atunci cand ne dorim o schimbare prin inlocuirea cu un alt model de draperii romane.

Sa mai spunem ca se pot amplasa la ferestrele tuturor camerelor, la usile din sticla si pot inlocui cu succes si perdelel si draperiile dintr-o camera, iar cu putina indemanare le poti confectiona singur.

 

Sursa foto: pixabay.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.