Comodele, piese versatile cu dubla functie

102272800_jpg_rendition_largest

Comodele sau bufeturile, adica acele piese de mobilier joase, cu sertare si spatii de depozitare, si cu o generoasa suprafata de expunere, au fost si sunt printre cele mai populare obiecte de mobilier. Despre comode si bufeturi se poate spune ca nu se demodeaza niciodata, iar specialistii in decoratiuni interioare le includ mereu in amenejari indiferent daca este vorba despre stilul moderm sau traditional.

Cand te gandesti la aceste piese de mobilier este esential sa iei in calcul dimensiunea, pentru ca aceste obiecte de mobilier sunt destul de voluminoase si nu pot fi inghesuite in colturi. Avantajul este ca toate tipurile de comode fac parte din categoria de mobila cu dubla functie. Tocmai aceasta calitate le face perfecte in orice camera. Merg bine in dormitor, sunt perfecte in camera de zi, sunt utile si practice in hol, dar se preteaza si in bucatarie si baie, adaptate pentru aceste incaperi si sunt indispensabile in camera copilului. Unele dintre cele mai populare modele de comode sunt monovolum, au usi si sertare, altele au oglinzi atasate sau se sustin pe picioare de “capra” fine si lungi care le dau un aer delicat. Exista comode si bufeturi ondulate, cu fata in valuri, sau cu usi incrustate si asa mai departe.

Comodele sunt minunate tocmai prin forma si versatilitatea lor, dar mai ales prin faptul ca se adapteaza in orice colt din casa. De luat in seama este faptul ca se pot incadra bine in orice decor indiferent de stilul acestuia.

Ia in calcul cateva idei pentru reconditionarea, revitalizare pentru comodele vechi sau cu probleme.

→Vopseste un bufet vechi cu vopsea si alege cu maxima atentie piesele de feronerie exterioara.
→Repara si fa perfect functionale seratrele, usile si oricare alte elemente mobile.
→Vopseste mereu cu vopsea densa, in culori intense, pline.
→Dacă nu doresti sa schimbi compete, dar totusi doresti sa-i dai un impuls ia in considerare stenciling si foloseste sabloane.
→Vopseaua lucioasa este ideala, mai ales pentru piesele care vor sta singure in hol csau care trebuie sa fie punctele centrale ale unei incaperi.

Sursa foto: betterhome.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.