Coronita de Craciun. Cateva idei. Esti gata?

coronita de craciun

Secretul acestei coronite este combinata de soiuri de crengute de conifere. Adauga conuri de brad si bobite verzi, din cele pe care le fac conferele toamna (si care rezista multa vreme). Rezultatul este desavarsit!

Craciun fara coronita de Craciun nu se poate, iar daca gasesti putin timp pentru a face o coronita de Craciun cu mainile tale, bucuria o sa fie si mai mare. In ceea ce priveste ideile pentru realizarea de coronita de Craciun handmade, asta este treaba noastra.

Iata cateva propuneri si cum poti face simplu si cu rezultate spectaculoase coronita de Craciun cu mainile tale, din ce gasesti prin casa, prin parcuri sau prin magazine. In primul rand trebuie spus ca poti face coronita de Craciun din cele mai diverse materiale, singura limita fiind imaginatia ta.

Coronita de Craciun

Nu-s necesare prea multe explicatie. Pe o spirala de sarma au fost fixate conuri din hartie, facute dintr-o carte veche. O funda si cateva globuri desavarsesc coronita.

Secretul pentru o coronita de Craciun handmade este ca aceasta sa fie facuta din materiale care sa sugereze Sarbatoarea sau sa aiba acele detalii care aduc sarbatoarea. Si nu este nevoie sa fie multe. farmecul unei coronita de Crcaiun facute cu propriile tale maini si din propria ta imaginate este simplitatea si originalitatea.

Merg foarte bine orice fel de ramuri verzi, sau ramuri de nuiele decorate cu fundite si globui. Sunt excelente si coronitele facute din vasc, dar si cele facute doar din globuri. Nici cele realizate doar din fundite nu sunt mai prejos, iar cele care combina aceste elemente sunt deja, mici opere de arta. Poti foarte bine sa folosesti flori uscate. O alta idee este cea cu conuri de brad. Sunt foarte decorative si le poti colora cum vrei, foarte usor, sau le poti lasa cum vrei.

Cred ca este una dintre cele mai simpatice si mai originale coronite de Craciun. Este evident cum o poti face. Te poti juca cu culorile!

Secretul, in toate aceste cazuri, este sa folosesti o strucutura solida din nuiele sau din sarma usor modelabila care sa reprezinte temelia solida pentru coronite. Mai departe pentru a realiza coronita de Craciun handmade ai nevoie doar de imaginatie si putina indemanare.

Coronita de Craciun handmade este un element de decor pe care il poti agata in casa sau la usa de la intrare, dar este si o foarte buna solutie pentru a decora holul casei sau un perete din camera de zi. Coronita de Craciun handmade face parte din cele mai frumoase si mai simple obiecte de decor ale Sarbatorilor de iarna astfel ca este pacat sa nu o folosesti.

Uite aici cateva idei extrem de simple si foarte frumoase.

4 comments on “Coronita de Craciun. Cateva idei. Esti gata?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.