Cum iti personalizezi dormitorul

Cum iti personalizezi dormitorul

Dormitorul este prin excelenta o camera inchisa, adica o camera prin care nu se trece si care este rezervata pentru relaxare si odihna. Asa ca dormitorul tau poate avea ce orice stil vrei tu, fara sa conteze tendintele, moda sau “ce spune lumea”. Afla cateva trucuri simple care te vor ajuta sa-ti personalizezi dormitorul.

Poti sa faci din dormitor un refugiu relaxant sau o cameră funky. Ideea este ca pentru a avea un dormitor cu stil personal ai nevoie sa imprimi acestui loc propria personalitate atunci cand il amenajezi. Poti face asta urmand strategia de mai jos.

Alege un stil. Inainte de a decora sau alege mobilier pentru dormitor, alege un stil sau o tema teme specifica pe gustul tau. O atmosfera relaxanta este scopul oricarui dormitor, dar o poti face in stilul tau. Alege toate elementele pentru un dormitor cu stil personal, pentru a da o linie unitara in amenajarea interioara. Acest pas te fereste de a transforma dormitorul intr-un talmes-balmes. Fereste-te de a face din camera de odihna locul in care inghesui ceea ce nu-ti mai trebuie prin casa, dar nu te induri sa arunci.

Adauga modele si culori. Dupa ce ai decis care este calea pe care o urmaresti pentru un dormitor cu stil personal, alege culoarea pentru dormitor. Abia dupa ce ai luat aceasta decizie cauta accesoriile si culorile complementare. O cuvertura de pat sau o plapuma trebuie aleasa in culoarea peretilor, de exemplu, dar abajurul si pernele pentru decor trebuie sa fie in nuante de contrast si accente de culoare pentru a avea un dormitor cu stil personal.

Monteaza elementele de decor pe perete. In cazul in care spatiul din dormitor este limitat, poti apela la solutia de a agata pe perete ceea ce nu are loc. Un raft mare montat pe perete ofera un loc pentru cosuri sau alte obiecte de decor. Lampile pot fi si ele agatate in perete.

Un dormitor cu stil personal te obiliga sa fii atenta cand alegi setul de lenjerie de pat, care sa se potriveasca perfect in  ansamblul general. Si pernele si sunt elemente de interes vizual. Un scaun, un fotoliu, o masa mica sau un cufar vor completa decorul intr-un dormitor cu stil personal si te vor face sa te simti confortabil.

Adauga accesorii sexy. Daca dormitorul este izolat si nu este o camera in care toti din casa intra, atunci poti adauga elemente de decor mai indraznete. Un poster sau un tablou cu un nud, poate chiar si mai indraznet vor face din camera ta un dormitor cu stil personal. Si, evident, nu uita de oglinzi. Vor da un stil personal si foarte fierbinte dormitorului tau.

Sursa foto: pixabay.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.