Cutii de depozitare. O solutie mereu utila

cutii de depozitare
Ai vazut cat spatiu ramane nefolosit in sertarele inalte si pe rafturi? Ca sa nu mai vorbesc de spatiul imens de pe sifonier, de pe dulapurile din bucatarie sau sub pat. Toate aceste locuri sunt perfecte pentru cutiile de depozitare pentru ca le poti aseza unele peste altele, sunt usor de manevreat, usor de scos si usor de pus la loc, iar combinata dintre usor si practic este arma cea mai eficienta in recucerirea spatilui din casa si unul din motivele pentru care fac aceasta oda cutiilor de deozitare.

Toate aceste locuri sunt special facute pentru cutii de depozitare. Poti sa folosesti cutiile ca atare, dar si mai eficient este daca le vei imbraca in panza. Foloseste adeziv si panza groasa intr-o singura culoare.

O alta solutie sunt bucatile de tapet. Du-te in magazinele care comercializeaza tapet si cumara cupoane. Le iei la pret redus si poti sa imbraci cu ele cutiile de pantofi, cele in care se vinde lenjeria sau chiar cutii mai mari de carton. intarestele cu o alta bucata de carton si imbraca-le in panzeturi inflortare au in ton cu tesaturile din camera de zi, de exemplu. Le poti aseza sub masa, in laterala canapelei sau in rafturile bibliotecii. Cu putina rabdare, cu putina indemanare, cutiile de depozitare pe rafturile bibliotecilor fac adevarate minuni, atat in ceea ce priveste aspectul general al bibliotecii, cat si imaginea generala a camerei.

6-cutii-plastic-depozitare-sub-patul-din-dormitor

Un truc: cumpara tapet care imita impletiturile de rafie si vei avea cele mai frumoase cosuulete pentru bucatrie si baie. Nu omite cutiile de plastic, extrem de solide, rezistente si practice. imbracate arata de nota 10.

Cutiile cu capac merita o sectiune speciala sau o oda destinata doar cutiilor de depozitare cu capac. Locul lor este pe sifonier si sub pat. Ideale oriunde si oricand, isi vor gasi mereu utilitatea. Protejeaza tot ceea ce pui in ele de praf, lumina, le poti eticheta, astfel ca stii exact ce si unde se afla. Pe sifonier stau perfect si sunt idele pentru pus lucrurile la care umbli rar, haine de iarna sau vara, maruntisuri sau lucruri pe care nu le vrei expuse sau imprastiate, dar la care nu poti renunta.

Si sculele pot sta Ce poti sa faci cu niste amarate lazi de lemn? Amenajezi un colt romantic sau camera copilului, sau faci un spatiu de depozitare in dormitor sau orice vrei tu plecand de la ideea noastra.

Etapa urmatoare tine de disponibilitate si se bazeaza pe imaginatie, este influenteata de spatiul pe care il ai la dispozitie si scopul urmarit.

Poti aranja aceste lazi de lemn simetric sau asimetric. Ultima varianta este mai frumoasa ca finalizare, dar mai complicata pentru ca o sa constati ca ai de realizata un puzzel care nu iese mereu din prima.

Asa ca aranjeaza unele peste altele aceste lazi de lemn inainte de a le fixa ca sa vezi cum arata si sa gasesti combinatia optima.

Captuseste fundul acestor lazi de lemn cu impletituri din paie, cu panza, sau cu orice crezi tu ca se potrivestte si-ti place.

Fixatul in perete al acestor lazi de lemn se face fie cu suruburi, fie folosind cuie. Depinde in buna masura de structura peretelui, dar si de ceea urmeaza sa asezi in acest spatiu de depozitare. In astfel de cutii de depozitare, marele avantaj fiind acela ca si daca raman expuse (cutiile de depozitare) sunt placute privirii si nu aglomereaza spatiul.

In loc de final, un sfat: nu arunca nici o cutie! O cutie oarecare poate sa devina cea mai practica si cea mai utila cutie de depozitare!

3 comments on “Cutii de depozitare. O solutie mereu utila”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.