Decoratiuni de Craciun. Idei jucause

Decoratiuni de Craciun (2)

Aceste articol este dedicat parintilor. Nu pentru ca ii favorizam pe acestia, ci pentru ca in casele parintilor sunt zeci si zeci de jucarii. Eu aveam – cand fiica-mea avea vreo 3-4 ani, un adevarat depozit de jucarii mici (masinute, papusi, plusuri), toate pedimensiunea confortabila a unei manute de copil de 3-4 ani. Ce-am facut cu ele? Exact ceea ce poti face si tu cu ideile de mai jos.

Ideea este deseori mai valoroasa decat executia. Acest gen de decoratiuni inspirate pentru Craciun le poti face mai ales daca ai jucarii de la copiii tai. Este vremea sa intorci saci cu fundul in sus si sa cauti elementele care te vor ajuta sa realizezi aceste decoratiuni de Craciun.

Decoratiuni de Craciun
Cauta jucarii mici, piese care sa aiba sau nu legatura cu sarbatorile de iarna si Craciunul. Trebuie curatate, reparate daca este cazul, lipide si readuse la viata. Apoi trebuie sa gasesti locul potrivit pentru realizarea acestui ansamblu. Poate sa fie usa de la intrare, poate sa fie un perete din casa sau poate sa fie fie o bucata de carton, imbracat eventual in panza sau vopsit, pe care mai apoi il poti aseza oriunde vrei in casa.

Aranjeaza ansamblul folosind jucarii. Spatiile care nu se pot umple sau detaliile pe care le vrei si nu le ai, le poti face folosind desenele extrem de inspirate de pe hartiile de ambalaje pentru cadouri. Alege-le pe acelea care au desene frumoase si clare. Decupeaza apoi lipeste pe bucati de carton. Taie si finiseaza, apoi completeaza piesele lipsa din puzzelul tau.

Ca sa realizezi aceste decoratiuni inspirate pentru Craciun ai nevoie de putina indemanare, dar esentiala este imaginatia de a vedea in jucariile vechi si in desenele de pe hartiile de pe ambalaje viitoarea ”opera”. Adauga globuri si pastreaza un element de baza (stelutele si pachetele de cadouri in modelul nostru), pentru a da unitate si eleganta.

Sursa foto: pixabay.com

3 comments on “Decoratiuni de Craciun. Idei jucause”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.