Decoratiuni din ciment

Din ciment se pot face decoratiuni exceptional de frumoase. Material dur, sobru, masculin, cimentul in forma sa bruta, preparata si solidificata il face perfect pentru un anume gen de decoratiuni. Modelele din galeria de imagini sunt tentante si te vor indemna sa treci la treaba.

Din ciment se pot modela cu usurinta obiecte de diferite forme si dimensiuni. Acest material se usuca in cateva zile, dupa acest interval, devine solid si poate fi folosit atat in interior cat si in exterior. In plus, costul sau este foarte mic, iar rezultatele pot sa fie fabuloasechiar daca investeti putin timp si ai un pic de indemanare.

Una din marile calitati ale acestor decoratiuni din ciment este rezistente si faptul ca vor dura o viata. Poti face decoratiuni pentru exterior, dar si pentru interior. Culoare cimentului confera un aer vintage, dar poti adauga pigmeti in compozitia acestuia pentru a colora ornamentele oricum doresti.

Micile proiecte DIY din ciment pot fi facute de oricine.

This slideshow requires JavaScript.

Obiectele decorative pot reprezenta si cadouri ideale, daca le adaugi si o nota de personalitate. Posibilitatile sunt numeroase, de aceea speram sa va inspiram cu aceste modele si idei. Asteptam proiectele voastre!

Cateva sfaturi.

Poti face un foarte bun, util si frumos: blat de bucatarie din ciment. Doar ciment simplu. Este nevoie de un ciment special mai elastic, care sa nu crape din cauza variatiilor de temperatura, care trebuie asezat uniform cu grasimea de 3-4 centimetri, in staturi succesive.

hmm_ep87_concretekitchencountertops_pcard

ciment (1)

Poti face tot felul de forme si suporturi pentru flori sau pentru diferite obiecte, vaze si alte orbeicet decorative. foloseste mulaje. Poti sa folosesti sticle de plastic, vase vechi, sau orice poate tine cimentul pana ce acesta se intareste. materialul brut poate fi modelat, imprimat, colorat.

La final obiectele trebuie slefuite, lustruite si finisate. O pila este de cele mai multe ori suficienta si un strat de lac  fac obiectul din ciment perfect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.