Decoreaza casa pentru Paste. Cele mai bune idei!

Avem cateva idei simple si bune pentru a-ti decora casa pentru Paste. O idee bune este deseori cel mai important detaliu, iar faptul ca sunt atat de usor de pus in practica te vor mobiliza pentru a-ti amenaja casa.

easter-663223_960_720

Lipeste pene si margele pe ouale colorate. Grupeaza-le si aseaza-le in cosuri facute din nuiele. Este simplu si de maxim efect. Alege culori pastelate si tonuri inedite pentru a decora ouale de Paste, iar acestea vor decora la randul loc casa. incearca sa vopsesti ouale in roz. Lipeste margele si fluturi de hartie pe oua. Nu omite penele si fluturi.

Picteaza ouale cu vopseluri acrilice. incearca modelele cu picatele sau linii. E mai simplu decat crezi si tot ceea ce ai nevoie este un pic de rabdare si dorinta de a te implica in decorul de Paste din casa.  Etaleaza frumoasele oua de Paste prin toate colturile casei. Este perioada lor, deci nu ai de ce sa le pastrezi pe toate in acelasi cos!

Crengile si ramurile inflorite sunt ideale pentru decorul de Paste din casa. Culege ramuri, leaga-le in ele fundite colorate in roz, verde, galben, portocaliu si albastru deschis si aseaza-le in vaze. Sunt perfecte si ramurile cu frunze verzi si cele cu flori si cele nainverzite inca.

Florile sunt esentiale pentru decorul de Paste din casa, asa ca poti face risipa de flori. Alege insa numai flori de primavara si pune-le in buchete mari in vase largi. Nu uita sa adaugi frunze verzi si ramuri cu muguri.  Pastele inseamna revenire la viata!

easter-bunny-85984_960_720

Nu-ti fie teama sa inventezi, sa bricolezi, sa faci lucruri simple cu mainile tale. Este extrem de placut sa aduci aer de sarbatoare casei prin obiecte simple facute de tine! Orice jucarie care simbolizeaza iepuri si pui de gaina poate sa fie decor pentru casa de Paste.

Cauta printre decoratiunile de Craciun pe cele cateva care se potrivesc perfect si Pastelui. ingerasii, iepurii, figurinele din paie, funditele rosii, cele albastre, stelutele argintii, toate se potrivesc perfect in aranjamente si sunt solutii bune care te ajuta sa-ti decorezi rapid casa pentru Paste.

Amenajeaza un colt cu un cos cu oua colorate, un ghiveci cu flori viu colorate, ramuri de pomi abia inmuguriti. Agata pe ramuri ingerasi, figurine mici din ciocolata sau globuri cu iepuri.

Pune oua intr-un cos de rachita pe un strat de paie. impodobeste ouale cu fundite colorate si adauga un snop de iarba verde, de trifoi sau orice alte frunze verzi gasesti. Este foarte frumos si ai reusit sa-ti decorezi rapid casa pentru Paste.

Oua pictate. Nu se fac foarte repede, dar nici nu sunt o filozofie. Vopseste ouale apoi traseaza cu o vopsea acrilica dungi, buline sau orice alte modele esti in stare. Foloseste suporturile de oua ca sa pui ramuri inflorite, si vei putea sa-ti decorezi rapid casa pentru Paste, fara investitii mari, doar simplu si frumos.

Sursa foto: pixabay.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.