Decoreaza cu imaginatie

Revenim la reciclare si la abordarea acestui principiu ca o cale prin care obiecte aparent inutile primesc noi utilizari. Exista modul ingenioase in care poti refolosi lucruri pe care le ai in casa.

Prima data gandeste-te de ce nevoie, inspira-te din reviste si vezi ce ti-ai dori, apoi uita-te prin dulapuri si gaseste obiecte care pot fi reutilizate, transformatesi puse din nou in valoare.

PFXLYZ8L
Paharele de vin. Daca initial le tineai ascunse in dulap, acum le poti da o viata noua paharelor de vin, gasindu-le o noua intrebuintare, pe post de sfesnic. Pune o lumanare simpla in paharele cu sticla ceva mai groasa, si presara nisip decorativ, pietricele sau scoici in jurul ei, pentru mai multa stabilitate si pentru a le putea curata mai usor de ceara.

O tava – rama de tablou. Sigur ai, in spatele unui dulap, o rama veche de tablou. Scoate-o din uitare dandu-i o noua intrebuintare, drept tava de servit cocktailurile, vinul sau aperitivele. Pune sub geam o imagine placuta ochiului, o fotografie, un servet vechi, o hartie neagra cu insertii sau o bucata de tapet si poti sa o folosesti fara grija.

AUOO33WZ

O panglica. Panglicile nefolosite din orice sertar cu ace si papiote pot infrumuseta intr-o clipa o veioza care nu mai este chiar atat de noua. Cu un pic de lipici, panglica si-a gasit intrebuintarea, iar veioza are un nou aspect, asortat la restul incaperii.

5D43XAQ3

Cilindrul de sticla. Daca initial obisnuiai sa tii trandafirii in ea, de cand nu mai primesti prea multe flori ai dat-o uitarii. Asta nu inseamna ca vaza inalta de sticla nu poate indeplini o functie: in acest caz, o baie stilata primeste un pic de ajutor de la recipientul transparent, care gazduieste de minune rolele de hartie igienica.

BNEWLJ5N

Ghiveciul drept masa. Ghivecele de mari dimensiuni, de teracota sau smaltuite, pot fi aduse in casa, servind drept masuta temporara acolo unde este nevoie de ele. E suficient sa le cureti de orice urma de pamant si sa le acoperi cu o bucata rotunda de sticla groasa.

roses-962603_1280

Vechea carafa de apa poate sa fie noua ta vaza pentru flori. supla, fina si eleganta, este perfecta pentru orice loc din casa.

In loc de final, fa asta! Priveste poaza cu tentie si inspira-te!

garden-decoration-516395_1280

Sursa foto: pixabay.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.