Sfaturi pt Acasa, featured

 

Un pic mai bine un pic mai frumos

 

Idei, imaginatie si curajul de a inova, acestea sunt ingredientele pe care mizeaza SfaturipentruAcasa.ro.

Oricat de mica sau oricat de mare ar fi, oricat de putin timp am petrece aici, casa e locul nostru de relaxare si regasire, un loc pe care dorim sa il facem pe cat de confortabil, pe atat de functional si de placut.

Iar asta nu trebuie sa insemne cheltuieli enorme sau munca asidua; din contra sa-ti pui in practica ideile cele mai nastrusnice poate fi o joaca extrem de placuta.

Decoratiunile interioare, amenajarea casei, trucuri ce te ajuta sa castigi spatiu, renovari rapide, notiuni si idei de design pe intelesul tuturor sunt doar cateva din subiectele despre care ne propunem sa scriem.

Categoriile cu care plecam la drum vor da, speram noi, o idee despre ce va pregatim:

Incepem In casa, In bucatarie, In baie dar iesim putin si Pe afara, In gradina si probabil ca vom mai descoperi si alte locuri.

Curatenie la modul general, sfaturi despre cum scoatem petele, cum refacem, curatam sau reconditionam mobila –  sunt zonele de interes pe care le regasiti deja in articolele noastre.

Intr-o lume din ce in ce mai uniformizata venim in sprijinul celor care vor sa dea o tusa personala apartamentului, casei ori gradinii cu o serie de trucuri si cu niste categorii dedicate precum Trucuri,  Stiai ca si Do it Yourself.

Sfaturipentruacasa.ro este un proiect Cloudberries.

Noi consideram ca proiectele online, cu un continut de calitate bine pus in valoare vor fi intotdeauna apreciate. Acestea fiind spuse, va dorim spor la rasfoit!

Daca doriti sa ne contactati, pentru colaborari sau orice alte intrebari puteti folosi formularul din pagina de Contact.