Detergentul de vase, micul vrajitor. Trucuri si sfaturi

Detergentul de vase este mult mai mult decât un simplu detregent de vase, își găsește utilizare în cele mai diverse activitati domestice. Este extrem de util acolo unde nici prin cap nu-ți trece că problema se poate rezolva cu puțin detergent de vase.

Se poate spune că un detregent de vase bun (gros, transparent, care curge în picatură, de preferat fără balsam), că este un produs universal, care utilizat și în alte scopuri decât cele pentru care a fost creat îți va ușura munca în casă.

detergent de vase (1)

◊ Detergentul de vase curăță petele de grăsime și poate face ceea ce un detergent excepțional de rufe nu poate face. În cazul petelor de grăsime, dar mai ales al petelor vechi de grăsime detergentul de vase este miraculos. Pune o soluție concentrată de detergent de vase pe pată. Poți să folosești chiar și detergent nediluat dacă este vorba de materiale mai groase. Lasă să acționeze câteva minute apoi clătește cu apă. Detergentul de vase scoate perfect dunga neagră de pe gulerele de cămașă și este bun și pentru curățatul lânii și al mătăsii.

◊ Detergent ideal pentru tapiserie și covoare. Fă o soluție concentrată de apă caldă și detergent de vase. Agită energic apa pentru a face foarte multă spumă. Folosește un burete care face la rândul lui spumă. Spuma aceasta este ideală pentru a curăța tapiseriile canapelelor și al fotoliilor. Freacă energic și șterge cu un prosop absorbant, uscat și curat. Rezultatele sunt fantastice! La fel se curăță și covoarele și mochetele. Adaugă în soluțiea pentru covoare o lingură, două de oțet.

◊ Detergentul de vase este ideal pentru a curăța tocurile ferestrelor de tip termopan, scaunele de grădină din plastic, podelele din gresie, linoleumul și parchetul laminat. Periile, pieptenii se curățe perfect cu soluții de apă fierbinte și deteregent de vase.

◊ O lingură de detergent de vase adăugat în mașina de spălat este solutia excelenta pentru a curăța impecabil fețele de masă și prosoapele de bucăterie.

◊ Detergentul de vase este cel mai bun detergent lichid pentru toate țesăturile delicate. Foloseste o cantitate mică și clătește de două ori hainele sau tesăturile spălate cu detergent de vase. Este ideal pentru mătase, lână, catifea.

Sursa foto: photl.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.