Fotografii pe pereti. O solutie decorativa excelenta

Iti pot decora fabulos peretii casei cu fotografii. Solutia este exceptionala, oferta generoasa, efectul cu totul si cu toul laudabil. Exista cateva reguli simple pe care, daca le vei respecta vei avea doar de castigat in ceea ce priveste decorul si ambianta generala din casa.

This slideshow requires JavaScript.

  1. Alege fotografii de autor. Sunt expresie, frumoase, elegante si ai posibilitatea de a alege din zeci de variante. Poti avea peisaje, imagini urbane, compozitii sau portrete extrem de expresive.
  2. Alege fotografiile care iti plac, cele in care te regasesti sau care au, pentru tine, un mesaj. Nu te opri la prima fotografie, cauta cu atentie pana le vei gasi pe cele care “vorbesc” cu tine.
  3. Fa un plan si alege fotografia potrivita pentru locul potrivit.
  4. Nu exagera. Nu-ti umple casa cu fotografii, indiferent cat sunt ele de frumoase. Fotografii pe pereti sunt o solutie excelenta, dar numai daca le voi folosi in acord cu decorul si cu masura.
  5. Combina. Tehnica este simpla si foarte practica. Alege fotogarfii dintr-o serie, care au acelasi subiect. Acestea s epreteaza foarte bine pentru galerii foto, pentru a fo asezate simetric sau pentru a decora zona scarii.
  6. Nu omite imaginile fantastice, ireale, care sunt facute cu ajutorul calculatorului si care pot poroduce un efect scenografic exceptional.
  7. Inrameaza. Unele dintre fotografii se pot inrama. Cel mai bine cere sfatul autorului, pentru ca el are imaginea cea mai buna.
  8. Nu inrama. Decorul peretelui este decorul ideal pentru acestea fotografii. Peretele pe care asezi aceste fotografii este foarte important pentru imaginea din casa atunci cand folosesti fotografii. Un perete rustic, cele gri, cele din caramida si cele mate sunt decorul ideal pentru fotografiile artistice cu perisaje. Cele simple grafica sau fotografiile alb negru merg excelent pe pereti colorati.
  9. Tehnica folosita variaza si este foarte importanta pentru efectul final. Exista art print – Imaginea este imprimata pe hartie foto satin de 200 g/mp cu o imprimantă profesionala Lucrarile de acest tip vin inramate. Forex print: Imprimarea se face cu o imprimanta profesionala direct pe suport – un material din PVC expandat, cu o suprafata fina si neteda. Nu necesita inramare sau alte accesorii, fiind gata de asezat pe perete. Canvas print: Imaginea este imprimata pe o panza speciala, cu o imprimanta profesionala. Tablourile pe canvas se livreaza gata montate pe un sasiu de lemn si gata de montat pe perete.

Citeste si:

Sursa foto: imobiliare.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.