Galben, soarele din casa

Part of the modern interior with table and lamp 3D rendering

Daca vrei soare in casa, decoreaza cu galben. Galbenul este o culoare stralucitoare si luminoasa care (a)duce soarele in casa. Pentru binele decorului tau strategia cea mai buna daca volosesti galben in casa este sao faci in doze mici, ca si culoare de accent sau in locurile intunecate si triste. Galbenul lumineaza, inveseleste, face locul stralucitor si cald. Galben este o culare ideala in amenajarile unde predomina griul, albastrul si tonurile de maro roscat, dar si pentru realizarea unui decor dramatic in amenajarile unde domina movul, negrul sau albul stralucitor.

PPPNLIVV

Fotografiile cu cei dragi le poti pune pe un raft deasupra patului, iar partea de jos sa fien insufletita de un tapet galben, eventual cu model.
Un pat alb “sculptat” cu tapiterie galbena te va face sa simti ca te-ai cuibarit intr-o floare.

5SXOQPGP

Luand cina la o astfel de masa o sa ai zambetul pe buze toata seara. Daca asezi in mijloc si fructe in acaesta culoare, efectul este garantat.

2A5VN7K7

Galben are darul de ascunde si masca unele imperfectiuni. Efectul de a atrage privirea face ca elementele imperfecte sa se estompeze sau sa devină invizibile si imperceptibile.

DWJKD347

Poti aduce campul plin de flori chiar in camera de zi. Ai nevoie de perdele cu imprimeuri florale, un covoras galben si perne in aceeasi nuanta. Nu ar strica o vaza cu flori in mijlocul camerei, mai ales ca este anotimpul lor.

Nu numai camera de zi, dormitorul sau holul pot fi insufletite astfel, ci si baia.

D7NHMLFP

Multora nu le place aceasta nuanta, insa pata de culoare poate avea un efect uimitor asupra starii de spirit.

In concluzie: galben scoate din amorteala si personalizeaza orice incăpere, o face să fie mai luminoasa si o coloreaza. Este ideal putin galben in camera de zi, in hol, in baie si in bucatarie.

Sursa foto: today.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.