Iarna in casa ta. Idei de decor

Poate iti folosesc aceste idei de amenajare interioara in ton cu iarna. Daca vrei sa aduci iarna in casa ta solutiile sunt simple, fermecatoare si in masura sa aduca bucuria rece a iernii in casa (cu atat mai mult cu cat iernile adevarate nu mai sunt).

E placut sa poti schimba atmosfera din casa dupa ritmul anotimpului. In felul acesta iti faci fiecare anotimp prieten, iar timpul nu mai este un inamic ci un prieten.

iarna-in-casa-ta
Autocolantele. Extrem de utile pentru decoratul peretilor, acestea sunt o solutie perfecta pentru a da o noua viata pieselor de mobilier. Adezivul si calitatea lor le face utile pentru astfel de revitalizari. Lipeste autocolante pe mobila in ton cu stilul si gustul tau.

idei-de-iarna-pentru-casa-ta-3

Alege o buturuga. Alege o culoare. Vopseste buturuga. Lacuieste-o. Adauga un bradut mic in ghiveci. Un pui, care va suporta bine caldura din casa. La primavara muti bradutul in gradina. Avantajul este ca in perioada de iarna bradutul o sa suporte cu calm si rabdare si locurile mai putin luminoase din casa si pe cele mai putin incalzite din hol, balcon sau pe terasele inchise si neincalzite.

idei-de-iarna-pentru-casa-ta-4

Daca folosesti lemne pentru incalzit sau daca ai o drujba buna si o buturuga nu ezita sa faci aceste platouri de lemn.
Curata coaja, slefuieste-le bine si lacuieste margine. Lasa suprafata lemnului sa repire si sa-ti parfumeze casa. Mirosul de lemn crud, mai ales daca este lemn de brad, este una din aromele iernii.

idei-de-iarna-pentru-casa-ta-1

Ceruieste ramuri de brad sau frunze uscate. Este una din cele mai decorative idei de iarna pentru casa ta.

Pune roti unui dulap vechi. Il vei putea duce, si aduce, in si din orice colt de casa. In plus o sa fie piesa de rezistenta in timpul petrecerilor de Craciun si o sa capete o tinerete (dulapul vechi) la care nici el nu se astepta.

Sursa foto: 79ideas

2 comments on “Iarna in casa ta. Idei de decor”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.