Idei bune pentru stilul casei tale

O idee buna este aur! Noi avem patru idei bune pentru stilul casei tale, idei care pot infrumuseta, schimba si pune in valoare fiecare camera in parte.

Idei bune pentru stilul casei tale (3)

Prima din seria celor patru idei bune pentru stilul casei taleeste aparent o combinatie de stiluri. Este foarte practica, este simplu de realizat daca gasesti piese de mobilier care sa aiba un element comun. In cazul de fata acestea sunt in aceeasi nota de culoare. Combinatia, care aparent pare un talmes-balmes, este extrem de rafinata, comoda si placuta ochiului. Se preteaza pentru o camera mare, luminoasa, fara prea multe alte elemente de decor.

Poti sa reduci sau sa extinzi combinatia si asocierea de scaune si fotolii dupa nevoi si, evident, dupa posibilitati. Pentru efect maxim alege scaune, canapele si fotolii cat mai neutre in ceea ce priveste modelul si stilul.

Idei bune pentru stilul casei tale (1)

A doua propunere din lista de idei bune pentru stilul casei tale este o biblioteca simetrica. O poti realiza din ladite de lemn, prelucrate putin, sau din piese separate asezate unele langa altele. Monotonia induce o senzatie de organizare placuta, iar dezordinea din biblioteca devine un detaliu care da farmec intregului ansamblu. Si aceasta solutie este potrivita pentru camere mari si luminoase, dar pentru ca este o solutie modulara o poti modifica pe dimeniunea oricerui perete. Secretul este ca acest gen de biblioteca sa acopere complet un perete, indiferent cat este de mare sau de mic, pentru ca efectul sa fie deplin.

Logica culorilor in casa. Ce folosesti si unde

Idei bune pentru stilul casei tale (1)

Combinatiile sunt mereu o solutie cand vine vorba despre decoratiuni interioare, iar combinatia de covoare cu desene, stiluri diferite, dar – foarte important – din acelasi material, este una din cele patru idei. Solutia este pretabila intr-o camera mare, intr-un decor atipic, eventual vintage. Este o idee care merge perfect in casa de vacanta, dar care se potriveste bine si pentru camera de zi. Este mai greu de integrat in intreg decorul unei case, dar daca toata casa este una “umana” si reala, nu sofisticata si fara pretentii moderne efectul este senzational. Concret in acest caz s-au folosit covoare de lana, tesute cu modele geometrice.

Idei bune pentru stilul casei tale (2)

Ultima idee buna pentru stilul casei tale, care aduce personalitate si un aer romantic este potrivita pentru dormitor si este ideala pentru camerele mici. Este ceva mai complicat de realizat pentru ca trebuie sa gasesti de la bun inceput o tesatura si un tapet cu acelasi imprimeu. Combinata da amplitudine spatiului si genereaza un efect spectaculos.

Sursa foto: glitterinc.com

One comment on “Idei bune pentru stilul casei tale”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.