Idei de vara pentru casa ta

Avem cateva idei de vara pentru casa ta. Fiecare in parte se poate adapta si se poate aplica dupa cum cer nevoile si posibilitatile casei tale. Ideile sunt insa utile pentru ca te pot ajuta sa schimbi usor imaginea din casa ta, sau macar din camera de zi, astfel incat vara, acasa sa fie mai placuta. Nu este nevoie de un efort prea mare, iar toata investitia pe care o faci in cele caeva detalii de vara pentru casa, sunt reutilizabile, pentru vara viitoare.

De fapt acesta este unul din cele mai bune sfaturi pentru casa ta. Tot asa cum tu ai haine de vara si haine de iarna este bine, util, practic si foarte eficient sa ai haine de vara si haine de iarna si pentru casa ta.

Raspberry-and-green-living-room--Country-Homes-and-Interiors--Housetohome.co.uk

Renunta la perdele si foloseste draperii de in, eventual cu imprimeuri inflorate. Vor da un aer romantic camerei. Culoarea este una din cele mai importante detalii ale verii asa ca vara in casa ta inseamna culoare. Imbraca pernele de decor in fete de perna identice cu draperiile si vei avea un aer proaspat si vesel in camara de zi. Draperiile albe sunt utile pentru ca tin departe caldura soarelui, dar lasa lumina sa inunde camera.

Living-room-with-neutral-check-fabrics--Country-Homes-and-Interiors--Housetohome.co.uk

Exista metraje din in care sunt o adevarata comoara pentru vara si care sunt baza pentru hainele de vara ale casei tale. Poti alege ce model vrei, cu flori sau intr-un imprimeu geometric. Trucul ideal este sa combini cu indrazneala materialele inflorate cu cele in desen geometric. Alege unul din materiale pentru huse si draperii iar altul pentru a da o noua “fata” pentru pernele de decor. Rezultatul este dupa cum s evede in fotografie, adica spectaculos si extrem de proaspat!

Leaf-design-living-room--Country-Homes-and-Interiors--Housetohome.co.uk

Poate o astfel de combinatie pare exagerata si prea colorata. Fala! Este perfecta pentru vara. Foloseste materiale colorate, pe care sa le combini placand de la culori de baza identice. Decorul este romantic, proaspat si dulce pentru o casa de vacanta, dar si pentru sufrageria de acasa, vara.

Living-room--traditional--25-Beautiful-Homes

Daca nu locuiesti in zone in care lumina si caldura soarelui sa fie o problema, astfel incat sa fie necesar sa acoperi ferestrele renunta complet la perdele si draperii. Lasa lumina sa intre libera in toata casa si bucura-te de culorile si puterea verii. Indulceste aerul cu flori de vara in casa si cu detalii albe si negre care vor da un aer placut curat, comod si echilibrat decorului.

New-England-style-living-room--Country-Homes-and-Interiors--Housetohome.co.uk

Incearca o schimbare radicala in camera de zi. Scoate covorul si perdelele. Pune in loc de perdele draperii albe din in. Din acelasi tip material cu un imprimeu in dungi fa huse pentru canapea si fotolii. Pune un covor alb, plante cu frunze verzi si perne de decor in culori de vara: albastru, verde sau cu imprimeuri florale. Apoi iti vei putea petrece concediul de odihna acasa la tine, unde te vei simti ca in paradis.

Pastel

Poti face o amenajare cu aer de vacanta. Imaginea contine tot ce ai nevoie pentru a o realiza. Umple geamantanele cu ziare si reviste vechi pentru ca aceasta constructie sa aiba soliditate si rezistenta. Adauga un balon mare sau cateva baloane mai mici, cumpara flori proaspete si vesele de vara si fa-ti vacanta in sufragerie….

Citeste si: Cum pastrezi racoare, vara, in casa

Sursa foto: housetohome

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.