Idei mici cu efecte mari

Idei mici, cu efecte mari pentru aspectul general din casa ta sunt binevenite oricand, mai ales daca le poti pune in practica singura.

Idei mici cu efecte mari (2)

Imbraca cu un material tablia patului. Efectul este imediat si va transforma dormitorul intr-o camera de superstar. O alta solutie este sa capitonezi tablia patului. Poti sa folosesti materiale imprimate, sau intr-o singura culoare, dar asta depinde de gusturile tale si de stilul general din dormitor.

Husa pentru canapea este mereu o buna idee si va revitaliza o canapea care nu mai este la prima ei tinerete. Adauga fete d eperna lucioase pentru pernele de decor iar efectul de improspatare al camerei este complet. Poti sa folosesti orice fel de material vrei, dar catifeaua, inul sau materialele care imita pielea sunt cele mai bune alegeri.

Idei mici cu efecte mari (3)

Vopseste si imbraca cu un material nou sezutul unui fotoliu vechi. Sub material poti pune cateva straturi de vatelina sau chiar o perna veche pe care nu o mai folosesti. Un astfel de fotoliu isi va gasi loc in hol, pe o terasa sau poate sa fie piesa centrala pentru coltul de lectura. Si de data aceasta materialele care imita piela sunt o buna alegere. Inainte de a trece la vopsire si retapisare fotoliul sau scaunul respectiv trebuie bine reconditionat.

Idei mici cu efecte mari (4)

Un raft este mereu un detaliu care aduce viata si eleganta unui loc. Amplasat deasupra biroului va da farmec si personalitate si va creste valoarea decorativa a peretelui. Contrastul este cheia reusitei. Alege mereu culori care se combina placut dar care sunt in antiteza pentru a sublina diferentele si volumele.

Idei mici cu efecte mari (1)

Sursa foto: homedit.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.