Interioare colorate si pereti gri – galerie foto

Hotelul Ham Yard Hotel din Londra este spectaculos, iar decoratiunile camerelor pot fi o sursa excelenta de inspiratie. Rezultatul unei amenajari, in fapt extrem de simple, poate face orice decor, in orice casa fabulos folosind doar culoare si detalii de amenajare. Nimic din aceste camere de hotel nu este special, in ceea ce priveste piesele de mobilier, dar detaliile si culorile folusite, precum si modul in care acestea au fost combinate este plin de inspiratie.

OBS-DR-Sofa-front-On_Slideshow

Toate camerele au ceva in comun iar ideile, stilul si inspiratia decoratoarei Kit Kemp care a creat toate aceste amenajari, trebuie folosita. Kemp este colectionar de arta, decorator si proprietar al unui lant de boutique hoteluri londoneze. Ham Yard Hotel este de departe un loc perfect, plin de un farmec absolut cuceritor. Camerele sunt atat de placute incat nu-ti mai vine sa pleci acasa. O solutie este sa te inspiri din aceste amenajari si sa le transpui la tine acasa. Secretul este foarte simplu: griuri colorate si culoare, plus imaginatie, indrazneala, personalitate si putina arta!

OBS-Dining_Slideshow

Ham Yard Hotel este locul unde griul este la el acasa. Cu toate acestea prima impresie pe care o ai este aceea a unui spatiu viu, colorat, personal, elegant, dar comod si confortabil, placut si extrem de rafinat. Toate la un loc. In colectia de imagini trebuie sa observi cu atentie si modul de finisare, profilele care marginesc tapetele, modul cum sunt incadrate usile interioare, legatura dintre decoratiuni (urmareste unitatea perfecta dintre tapet, covor, draperii, tapiserii si perne), dar si corpurile de iluminat, lampile cu abajururi si de asemenea tablourile care completează excelent ambientele.

OBS-Bedroom_Slideshow

Senzatia de acasa vine din micile detalii, carti, vaze cu flori, mici statuete, boluri strategic asezate. Exista un echilibru perfect intre gol si plin, intre desenele geometrice si cele florale, intre texturi mate si lucioase. Remarcabile sunt tabliile paturilor, care pot efectiv da un aer regal unor domitoare banale si pe care le poti face pentru patul tau, fara prea mare complicatie, pur si simplu inspirandu-te din jocul formelor si al culorilor.

HYH-OBS2-DR-to-Bedroom_Slideshow

Griul este indulcit si colorat prin detaliile de culoare: covorul, tablourile, pernele de pe canapea si mai ales florile.

HYH-OBS1-DR-Angle_Slideshow

Camera devine personala, calda, comoda si extrem de eleganta tocmai monotoniei cromatice rupte de toate detaliile colorate. De remaract fotoliul tapisat in materiale floral. In plus fiecare piesa de mobileir are detaliile sale proprii, dar in perfecta aromonie cu restul decorului.

HYH-OBS1-Bedroom-Angle_Slideshow

Doua amanunte inspirate coloreaza camera: otomanul de la picioarele patului, care este ca o poveste orientala si tapetul bogat impodobit. Un decor perfect, dar extrem de usor de pus in practica la tine acasa!

hyh-1-bed-apt-dining_Slideshow

Detaliile tapiseriei scaunelor sunt elementul personal perfect! Le poti realiza si cu huse! Iar fotoliul inflorat este o mica bijuterie….

DJS-Green-angle-to-sofa_Slideshow

O simpla canapea colorata poate aduce la viata un decor!

Crosby-TBS-Bedroom_Slideshow

Tablia patului este fabuloasa!

drawing-room_Slideshow

Culoare si bucurie!

 

HYH-101-straight-to-bed-C-M_Slideshow

 

Sursa foto: firmdalehotels.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.