La ce foloseste banda adeziva in casa

tape-589079_960_720

Cand vorbesc despre banda adeziva ma gandesc la o banda adeziva profesonala, buna pentru izolatii, lipituri si alte reparatii rapide in casa. O rola de banda este obligatorie in casa pentru ca te poate ajuta in unele din cele mai serioase probleme. Daca o rola de banda de calitate poate izola pentru cateva zile o teava sparta, poate functiona ca si o garnitura la o scurgere cu probleme…

Ideea este ca te poate scoate din multe incurcaturi. Iata la ce foloseste o rola de banda adeziva, pe langa folosinta uzuala.

1. Indeparteaza un autocolant. Fie ca este lipit de geam sau de un perete un autocolant se dezlipeste cu greutate si daca nu faci treaba cu atentie fie se rupe, fie raman urme pe perete. O mana de ajutor primesti de la o rola de banda adeziva. Aceasta banda super lipicioasa indeparteaza resturi sau poate sa te ajute sa desfaci tot autocolantul. Banda adeziva este foarte buna pentru desprinderea autocolantului de pe geamuri si a resturilor de pe perete. Lipeste bine banda de autocolantul care trebuie indepartat si trage cu putere, dintr-o data, de unul din capete.

2. Curata petele de vopsea de geamuri si gresie, faianta si parchet. Procedura este identica ca si in cazul autocolantului. Rezultatul este foarte bun.

3. Tine la distanta furnicile si insectele. Pune banda dublu adeziva in locurile in care exita riscul sa vina furnicile sau alte insecte. Nici furnicile, nici alte insecte nu pot trece de acest obstacol foarte lipicios. Poti agata fasii de banda de tavan sau pentru a indeparta mustele. Acestea au o atractie irezistibila pentru banda adeziva, dar daca aterizeaza pe ea, nu mai pot zbura. Solutia este foarte buna si pentru terase si functioneaza si impotriva tantarilor.

4. Indeparteaza parul de animale. Fa un ghem lejer de banda adeziva si freaca cu el locul unde sta pisica. Parul animalului se lipeste de banda adeziva si locul ramane curat. Sau, infasoara banda adeziva in jurul unui trafalet si poti indeparta scamele si parul de pe haine sau tapiserie.

5. Banda profesionala poate lipi, izola si face functional orice alt obiect de la un furtun de plastic, pana la un scaun de pe terasa, de la o cizma de cauciun pana la salopeta de lucru.

Una peste alta o rola de banda adeziva nu trebuie sa-ti lipseasca din casa!

Sursa foto: pixabay.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.