La ce folosesti pudra pentru bebelusi

Pudra pentru bebelusi este destinata… bebelusilor, dar nu doar lor. Sunt cateva provocari domestice pe care le poti rezolva foarte bine cu pudra de talc.

pudra pentru bebelusi (1)

◊ Pudra pentru bebelusi sau pudra de talc este ultila la tot felul de intreprinderi marunte, dar uneori deranjante de prin casa. Utilitatea ei, dincolo de scopurile clasice pentru care este destinata, sunt putin cunoscute. E bine sa le cunosti pentru ca nu stii niciodata cand poti avea nevoie doar de putina pudra de talc pentru a iesi din incurcatura.

◊ Pudra pentru bebelusi te ajuta sa scapi de mirosul urat din interiorul pantofilor. Presara niste pudra in ei si lasa-i peste noapte, iar dimineata scutura-i inainte de a-i incalta.

◊ Pudra pentru bebelusi nu e deloc pe placul frunicilor. Pune pudra in locurile din casa unde sunt insectele si acestea vor fugi. La fel de bine poti sa o presari si in jurul paturii, atunci cand mergi la un picnic.

◊ Pune pudra pe si in manusile cu care speli vasele, astfel incat cauciucul sa nu se lipeasca de piele.

◊  Daca te grabesti si nu ai sa apuci sa iti speli parul imprastie putina pudra la radacina firelor de par, maseaza bine si piaptana-te. Pudra absoarbe excesul de grasime si te ajuta sa-ti aranjezi usor parul.

◊ Make-up artistii recomanda un pic de pudra de talc intinsa uniform pe fata atunci cand stii ca vei fi fotografiata sau filmata. E un truc rapid, prin intermediul caruia, sebumul de pe fata si transpiratia sunt absorbite. Daca pui insa prea multa se va vedea in poze. Este ceea ce au patit unele vedete cara apar cu fata alba in poze.

◊ Cand te machiezi, dupa ce ai aplicat primul strat de ruj, imprastie pe buze cu o pensula de machiaj putina pudra pentru bebelusi. Aplica apoi un alt strat de ruj. Acesta va deveni mult mai rezistent. Poti face asta si cu pudra pentru machiaj.

pudra pentru bebelusi (2)

◊ Ai cazut de pe bicicleta si ti-ai julit genunchii? Tot pudra pentru bebelusi te salveaza. Coaguleaza sangele de la micile zgarieturi si ajuta pielea sa se refaca mai rapid.

◊ Aplica putina pudra pentru bebelusi pe zona care urmeaza sa fie epilata. Aceasta usuca foarte bine pielea si face ca ceara sa adere mai usor pe firul de par si fac procedeul mai putin dureros.

◊ Un truc pe care trebuie sa il tii minte pentru la vara, cand vei merge la plaja, este urmatorul: atunci cand ti se lipeste nisipul pe piele, pulverizeaza pudra de talc peste si nisipul va cadea imediat!

Sursa foto: photl.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.