Lectie de stil. Imprimeuri cu flori

Nu am sa inteleg niciodata de ce folosim in atat de rar in casa imprimeuri cu flori. Desi sunt extrem de decorative, le evitam, din ideea preconceputa că sunt demodate sau inadecvate pentru un decor modern. Culmea este ca imprimeurile cu flori au fost si sunt pe val.

In materie de design interior, toate variantele de imprimeuri cu flori sunt romantice, decorative, versatile si binevenite in orice decor, inclusiv cele moderne și minimaliste, dar pentru a avea efectul maxim trebuie luate in calcul cateva reguli ale modului in care acestea trebuie folosite si puse in valoare.

inprimeuri cu flori (5)

In mod clar imprimeurile de acest fel te duc cu gandul la primavara, la prospetime si frumusete. Asa ca aceste imprimeuri cu flori  pot transforma o camera, pot da culoare si dinamism si pot incalzi spatiul de locuit.

inprimeuri cu flori (4)

Modelele de tesaturi florale se potrivesc bine in orice incapere, atat in camera de zi cat si in bucatarie si dormitor (mai ales) si pot transforma chiar si cea mai anosta incapere intr-un spatiu placut.

Tapetul este metoda cea mai simpla prin care poti aduce flori in casa, cu imprimeuri florale. Este recomandat sa folosesti imprimeuri in doua culori sau pentru cele policrome, tapetarea unui singur perete pentru a oferi adancime si un aer boem, fara a incarca excesiv spatiul.

inprimeuri cu flori (3)

Mobilierul tapisat cu imprimeuri florale se potriveste perfect unui design chic, boem sau romantic. Daca te-ai plictisit de tapiseria vechilor obiecte de mobilier le poti transforma in piese noi cu huse. Tapiseria cu imprimeuri cu flori poate fi o alegere deosebita fie ca este vorba de canapea, fotolii sau scaune.

Perdelele cu imprimeuri florale sunt mereu o alegere inspirata. Pentru a schimba aspectul locuintei intr-un mod de-a dreptul fascinant, poti alege draperii si pernute decorative inflorate. Nu uita covoarele inflorate. Acestea din urma pot fi combinate cu draperii asemanatoare sau perdele.
inprimeuri cu flori (2)

Si obiectele decorative mici pot beneficia de prospetimea imprimeurilor florale. Imbraca cutiile de depozitare, abajurul veiozelor si aseza fete de masa cu imprimeuri florale. Efectul este garantat.

inprimeuri cu flori (1)

Sursa foto: homedit.com/

One comment on “Lectie de stil. Imprimeuri cu flori”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.