Living nou cu investitii minime

Living nou (2)

Cine nu-si doreste un aer proaspat si nou in living, cu investitii foarte mici. Se poate sa ai un living nou fara bataie de cap, fara investitii coplesitoare, doar cu putina imaginatie.

Urmareste strategia noastra si iti vei improspata camera de zi. iata cum poti avea un living nou cu investitii minime.

Fa curatenie. Temeinic si nadejde. da toate mobila la o parte, curata bine, si peretii, si podelele. Foloseste aspiratorul, carpe de praf si solutii simple de curatat. Pasul al doilea este sa cauti in debara, printre haine scoase din uz, lucrurile pe care l-ai uitat, sau care nu-ti mai trebuie si sa le dai intrebuintari noi.

Din rochia inflorata si din fusta in dungi, pe care nu le mai porti, poti face doua, trei fete de perna noi pentru pernele decor, de pe canapea. Cumpara un metraj nou, din in sau bumbac, colorat in tonuri potrivite cu restul livingului tau, si imbraca complet unul din fotolii. Pe celalat aseaza doua perne imbracate in acelasi material. E sic, vesel si simplu si va da un aer proaspat incaperii.

Foloseste pentru a decora portelanuri vechi. Un ceainic vechi poate fi este o minunata vaza cu flori, de exemplu. La fel si alte vase vechi, care pot deveni, in diferite combinatii aranjamete “noi” si speciale.

Living nou (3)

Rearanjeaza cartile din blibloteca. Operatiunea este foarte importanta pentru ca o biblioteca aranjata corect este un decor cu efect maxim pentru casa ta. Nu arunca cutiile de pantofi mari si solide. Imbraca-le in panza si transforma-le in spatii de depozitare, la vedere, pe rafturile bibliotecii. Schimba abajurul lampadarului sau al lampilor din camera. Schimba locul si pozitia oglinzii din perete – si vei schimba complet imaginea camerei tale.

Unele din aceste schimbari pot sa dea o noua culoare livingului tau. Poti avea un living nou adaugand la toate acestea un covor nou, cateva plante si, de ce nu, o perdea noua.

Living nou (1)

Un living nou nu este un demers care se face peste noapte. Trebuie gandit si evaluat corect. Analizeaza ceea ce trebuie schimbat, ia in calcul cat vrei sa investesti si in functie de toate acestea mergi la cumparaturi sau pune in aplicare planurile de transformare.

Sursa foto: hgtv.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.