Masa de Craciun. Cea mai frumoasa masa de Craciun

masa de craciun (3)

Am adunat cele mai dulci idei pentru masa de Craciun. Nu este voiba despre bucate dulci ci despre modul in care masa de Craciun poate fi aranjata, despre punerea in scena, cum s-ar zice.

Eu cred ca masa de Craciun poate sa fie si altfel aranjata, mai dulce, mai a joaca, mai a bucurie, pentru ca vorbim despre Craciun care este sarbatoarea bucuriei, dar fara ca eleganta si farmeul unei mese de gala sa se piarda.

masa de craciun (4)

Bucuria sarbatorii sta in detalii. Un borcan cu bomboane sau fursecuri facute in casa, in dar mesenilor este o idee cuceritoare…

Elemenele de Craciun, care trebuie s afaca parte obligatoriu din decorul de Craciun sunt candelele pentru masa, ideea de brad verde, care poate fi inlocuita de conuri de brad si alte ramuri de confere (cele despre care este vorba aici in poze sunt fabuloase, fiind verzi pudrate natural cu o ceara alba care iti da impresia brumei si a chiciurei de pe ramurile brazilor), lemn – un element extrem de personal pentru decoratiunile de Craciun, in toate formele posibile si sfoara. Despre aceasta din urma pot spune ca o iubesc pentru ca putine lucruri sunt mai elegante si mai simple, in acelasi timp cum este sfoara de iuta daca este pusa corect in valoare.

masa de craciun (2)

Materialele ecosez sunt excelente pentru a induce spiritul si culorile Craciunului, iar suporturile din lemn pentru tacamuri sau cardurile cu locul invitatilor, sunt detaliile care rotunjesc povestea.

Imaginatia este singura bariera care poate limita amenajarile de Craciun pentru masa, iar daca vei avea curajul de a ridica bariera limitele nu mai exista iar ambianta o sa fie calda, personala, vie, vesela, dulce si plina de aroma speciala si unica a Craciunului.

masa de craciun (1)

Incearca o prajitura simpla, cu multe arome, decorata minimalist. Innobileaza servetele pentru masa cu … sfoara. Nu ai nevoie de nimic mai mult pentru a realiza un decor de poveste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.