Mica si frumoasa. O bucatarie mica si frumoasa

mica si frumoasa (5)

O bucatarie mica trebuie sa fie frumoasa, iar o abordare practica si eficienta este primul pas. Fara indoiala bucataria este o parte esentiala in orice casa fie ca esti pasionat de gatit, fie ca nu, iar amenajarea trebuie sa fie functionala si practica in agala masura cum trebuie sa fie si frumosa. toate aceste elemenete se pot combina iar rezultatul este: o bucatarie mica si frumoasa….

Acesta este motivul pentru care, chiar daca vorbim de bucatarii mici, acestea trebuie sa fie bine organizate si functionale. Estetica unei bucatarii mici este esentiala, fundamental fiind aspectul practic si organizarea inteligenta.

mica si frumoasa (6)

 • In bucataria ingusta trebuie utilizat tot spatiul pe care il ofera peretele. In cazul acestei situatii desi este mica, bucataria este practica si bine organizata.
 • Un detaliu esential intr-o bucatarie este ca aceasta trebuie sa fie mereu in perfecta ordine si curatenie.
 • Zona de stocare trebuie bine organizata in ideea de a economisi spatiul. Nu alege niciodata mobilier robust.
 • Intr-o bucatarie mica cele mai potrivite sunt corpurile de mobilier facute la comanda, pentru ca poti aranja cel mai bine spatiul.
 • O masa de inox, cu spatiu de depozitare este un obiect cu multiple functionalitati. Este blat de lucru, loc de luat masa si spatiu de depozitare. In plus are un aer modern.
 • Limiteaza-te la un dulap suspendat si completeaza locurile de depozitare cu rafturi deschise sau sisteme de agatat. Importante sunt si culorile, care trebuie sa fie simple.
 • Albul este mereu o foarte buna alegere.
 • Un truc bun pentru bucatariile mici este acela de a alinia mobila.
 • Adauga prospetime: asta inseamna un ghiveci cu ceva verde. In bucatarie se potrivesc perfect vasele mici cu ierburi aromatice.
 • O masa care devine blat de lucru si care ascunde instrumente de bucatarie este o solutie ideala in cazul unei bucatarii mici.
 • Nu te gandi ca in bucatarie trebuie sa asezi doar mobile de bucatarie. Un corp simplu de biblioteca poate sa functioneze perfect ca un spatiu de depozitare util, fara sa ocupe mult spatiu.

mica si frumoasa (3)

Sa mai spunem ca o bucatarie mica si frumoasa trebuie amenajata dincolo de imaginile din reviste. saptuiul nu permite luxul de a avea toate elementele necesare, dar personalizarea spatiului, estetica locului, imbinata cu functionalitatea sunt secretele care duc la un ansamblu elegant, practic si frumos.

mica si frumoasa (2)

O bucatarie mica trebuie sa fie amenajata dupa gustul inimii tale, dupa stilul tau si adaptat nevoilor tale. Si mai trebuie spus ca indiferent cate este de mica sau de mare, intr-o bucatarie frumoasa (chiar daca nu este amenajata dupa toate regulile artei), se poate face mancare buna!

mica si frumoasa (1)

Sursa foto: homedit.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.