O casa mica – o poveste frumoasa

Nici nu stiu de unde sa incepe povestea asta. O poveste despre o casa mica, incredibla. Suprafata acestei case mici este de 18 metri patrati, dar poti avea aici tot confortul de care ai nevoie. Casa are roti si poate fi mutata din loc in loc. Este realizata de o firma de constructii din SUA si costa undeva in jur de 90.000 de dolari. Dincolo de pret, foarte mare  pentru noi cei de aici, realizarea in sine este demna de toata aprecierea si este mai mult decat interesant sa vezi detalii din aceasta casa mica.

New Frontier Homes Tiny a reusit sa realizeze o casa mica perfecta in care doi oameni pot locui fara nici un fel de probleme luni in sir. Exista tot confortul de care ai nevoie, casa are generator si se poate conecta usor la apa si curet electric. Ai o camera de zi, o bucatarie, o baie cu cada, un dormitor, o terasa si poti intinde o masa mare pentru opt persoane. Este folosit extrem de inteligent fiecare spatiu, piesele de mobilier sunt multifunctionale, iar decorul general, este placut si confortabil.

Bucataria are tot ce-ti poti dori, de la masina de spalat vase, la aragaz si hota. Camera de zi este un spatiu adaptabil in functie de nevoi, terasa este in acelasi timp unul din obloane pentru o fereastra-usa uriasa. Detaliile interioare sunt in egala masura sofisticate si simple, elegante si mereu functionale. Baia are masina de spalat rufe si cada cu jacuzzi. Dormitorul are pat dublu, mare, tot asa ca intr-un domitor matrimonial. E drept tavanul este foarte jos, dar in pat se sat culcat, nu?

Ne-am uitat cu maxima placere la organizarea interioara, am studiat detaliile pentru ca sunt pline de idei bune pentru orice casa, ne-a incantat sistemul de ferestre usi, bucataria (pe care ne-am dori-o in orice casa, exact asa cum este aici, in aceasta casa mica), ne-a uimit baia – mica si perfecta, n-am indragostit de terasa…

Nu poti gasi nici un cusur pentru aceasta casa mica, care poate fi atasata la orice masina ca si o rulota, poate cu exceptia pretului.

Galeria de imagini de mai jos spune restul din aceasta poveste despre o casa mica. Primeste si inspira-te!

This slideshow requires JavaScript.

Sursa: newfrontiertinyhomes.com/

Citeste si:

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.