Opt trucuri prin care poti schimba atmosfera din casa ta

Opt trucuri prin care poti schimba atmosfera din casa ta

Vrei sa imbunatatesti ceva la aspectul casei tale si nu stii cu ce sa incepi? Ti-ar placea sa faci o schimbare, dar totusi sa pastrezi ceva din vechile elemente si, totodata, nici sa nu cheltuiesti multi bani? Opt trucuri prin care poti schimba atmosfera din casa ta, rapid si simplu.

Iata cateva din secretele noastre, ieftine si posibile.

1. Gata cu dezordinea! Pentru fiecare obiect din casa intreaba-te doua lucruri: imi place? Imi este util? Daca raspunsurile vor fi negative, atunci clar, trebuie sa le arunci. Ceea ce va trebui creat in casa este un sanctuar. Imagineaza-ti cum ar fi sa pasesti intr-o casa unde esti inconjurat numai de articolele pe care le iubesti si care sunt utile.

Organizarea dulapului. Trucuri sfaturi si cateva idei

2. Fa-ti o intrare primitoare! Poti pune mici carpetele colorate la intrare, bannere, stegulete sau decoratiuni florale pe usa. Te va face sa te simti bine primit, deci “ca la tine acasa”.

3. Revendica-ti spatiul! Asigura-te ca ai numele si numarul apartamentului afisat pe o placuta la intrare. Nu doar ca te vei simti proprietar, dar va fi util si pentru cei care iti vor livra colete la tine acasa.

4. Inlocuieste toate becurile arse din casa! Lumina inseamna viata! Asa ca lumineaza-ti fiecare coltisor obscur si vei vedea cum te simti imediat mai bine.

5. Fa in asa fel incat in orice colt din casa ta te-ai aseza sa ai o vedere buna de ansamblu! Nu doar ca ai impresia unui aer respirabil, dar da senzatia de mai mult spatiu.

Regulile de baza pentru amenajarea spatiilor mici

6. Pune lumanari parfumate si frunze uscate din loc in loc in casa ta. Inclusiv in baie poti sa te rasfeti cu mirosuri felurite, si nu, nu vei exagera.

7. Asigura-te ca toate usile, chiar si cele de la dulap, se deschid usor!

8. Incearca sa admiri lucrurile din casa ta! Energia ta este alimentata de privire, asa ca acolo unde se opresc ochii trebuie sa arate impecabil.

Sursa foto: pixabay.com

5 comments on “Opt trucuri prin care poti schimba atmosfera din casa ta”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.