Pereti acoperiti cu inox – cea mai buna solutie pentru bucatarie

Daca vrei sa-ti renovezi bucataria, ar trebui sa stii ca peretele din apropierea  blatului de lucru, cel pe care este asezat mobilierul, poate fi finisat si cu alte materiale, nu doar cu faianta, iar cea mai buna solutie este sa folosesti inox. Nu este singura, dar este de departe cea mai convenabila, cea mai simpla si cea mai ieftina solutie.

Pot sa spun ca am vazut cateva bucatarii de apartament si din case, in care pretii erau placati cu inox. bucatariile arata excelent, curatarea peretilor este foarte simpla, iar aerul modern industrial pe care inoxul il da bucatariei este foarte placut.

large

Inoxul este un material fara moarte. Isi pastreaza aspectul si luciul permanent, poate fi curatat foarte usor si reprezinta o varianta mai mult decat avantajoasa. Bine izolat este rezistent la apa, caldura si are un aspect impecabil. Deoarece creeaza impresia de rece, este indicat sa alegi piese de mobilier in tonuri calde. Dar combinatia intre aspectul acestuia, modern-industrial si piese de mobilier normale, intre aspectul sau argintiu si culori vesele duce la un efect perfect in bucatarie.

Alte solutii, alte alternative pentru clasicele placi de faianta, pentru peretii din bucatarie sunt PAL-ul melaminat. Se gaseste intr-o gama larga de modele, culori si imitatii. Se poate integra cu succes in orice stil de amenajare. Este un material rezistent in timp, simplu de intretinut, doar ca se zgarie usor. Daca alegi acest material pentru blatul de lucru si pentru peretele de deasupra acestuia, vei realiza un aspect unitar si armonios.

largeoo

Sticla. Daca alegi acest material pentru placarea peretelui de langa blatul de lucru, va exista senzatia de spatialitate si luminozitate. In plus, sticla este eleganta, estetica si poti alege orice culoare pentru a fi in ton cu mobilierul.

Piatra. Exceptionala alegere, da de departe cea mai scumpa. Prin designul deosebit, piatra ofera bucatariei un aspect inedit. Se recomanda in situatiile in care se gateste putin, deoarece grasimile si murdariile de orice fel se curata greu de pe acest tip de finisaj.

Cum alegi hota din bucatarie? Tine cont de aceste sfaturi
Mica si frumoasa. O bucatarie mica si frumoasa

Sursa foto: dwell.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.