Pereti albi, casa frumoasa si luminoasa

Pereti albi, casa frumoasa si luminoasa (2)

O casa cu pereti albi este o casa frumoasa si luminoasa. Peretii albi sunt o alegere buna pentru oricare din camerele din casa, dar sunt prima alegere in baie, in bucatarie, pe holuri. O casa cu pereti albi permite o multitudine de amenajaroi, iar decorul, in ansamblul sau poate sa fie mai mult decat specataculos, viu si foarte colorat.

Pereti albi, casa frumoasa si luminoasa

Peretii albi sunt solutia ideala daca ai podele din lemn. Peretii albi sunt cea mai buna alegere, intrucat vor pune in evidenta tot ceea ce ai si, cel mai important, va face camera sa para mai luminata. Albul peretilor contrasteaza nemaipomenit cu pardoseala maro, sau in nuante mai inchise la culoare. In acest decor covoarele colorate sunt exceptional puse in valoarea, iar piesele de mobilier vor fi vizibile si vor da iar cu aceasta combinatie nu ai cum sa dai gres.

Pereti albi, casa frumoasa si luminoasa (7)

Bucataria este sufletul oricarei case, de ce sa nu o vopsesti in alb? Nu trebuie sa te temi de murdarie, la urma urmei aici pregatesti mancare si indiferent de culoarea pentru care optezi, la un moment dat tot vei fi nevoita sa mai faci schimbari. De asemenea, albul iti lumineaza bucataria, iar decorul pentru bucataria cu pereti albi o sa fie mereu usor de amenajat. Daca esti atrasa de decorul industrial, poti integra cu usurinta oalele de cupru in bucataria ta atunci cand ai peretii vopsiti cu alb. Vei observa de indata ca albul peretilor iti va face oalele sa straluceasca la propriu si le va scoate in evidenta, transformandu-le in punctul focal al universului tau gastronomic.

Pereti albi, casa frumoasa si luminoasa (5)

Daca vopsesti peretii in alb in dormitor, atunci cand te plictisesti de culorile asternuturilor, cu o investitie minora schimbi de indata decorul. in schimb, atunci cand vopsesti peretii, sa spunem cu verde, este putin mai greu atunci cand vine vorba de combinarea asternuturilor cu peretii.

Pereti albi, casa frumoasa si luminoasa (3)
Specialistii recomanda sa asezi plante in camere curate, luminate, care inspira bucurie. Acesta este un motiv in plus pentru a vopsi peretii cu alb. Gandeste-te la contrastul dintre frunzele verde smarald pe peretii albi ai livingului tau.

Pereti albi, casa frumoasa si luminoasa (4)

Citeste si:

Interioare colorate si pereti gri – galerie foto
Secretele unui bucatarii albe
Uma Thurman si casa ei, o sursa de idei pentru casa ta

 

Sursa foto: pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.