Piatra naturala pentru baie. O solutie excelenta

Piatra naturala pentru baie

Una dintre aceste tendinte este folosirea pietrei naturale si a materialelor de provenienta organica in decorarea bailor. Combinatiile si asocierile dintre diferite elemente de piatra naturala si faianta pot da o imagine cu totul speciala pentru baie.

Baile turcesti sunt renumite in intreaga lume, iar amenajarea lor inspira si in ziua de astazi moda de interior pentru locuinte. Scopul acestor forme si linii simple este de a genera o stare de relaxare.

Liniile ondulate reprezinta o caracteristica importanta a stilului oriental, iar simplitatea decorurilor se poate observa la nivelul tuturor obiectelor din bai: lavoare, chiuvete, cazi, vase de WC – toate respecta acelasi stil simplu si dau senzatia de unitate si uniformitate.

Culoarea este la fel de importanta ca si detaliile decorative. Marmura si travertinul folosite pentru amenajarea bailor sunt in culorile pamantului. Nuantele de beige, nude, maro, wenge si aramiu sunt preferatele designerilor de interior in decorarea spatiului din baie.

Elementele de pamant sunt intotdeauna binevenite in spatiile in care activitatea face parte din categoria celor de apa; apa si pamantul se completeaza foarte bine, asadar pe langa culorile clasice derivate din maro, stilistii mai folosesc si accesorii sau decoruri in nuante de albastru si verde.

Folosirea materialelor naturale, a pieselor de mobilier reciclate sau reconditionate sunt la mare cautare, mai ales ca stilul clasic a revenit pe pozitii in trendurile actuale.

Sursa foto: pixabay.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.