Pune culoare in locuri fara culoare

Pune culoare in locuri fara culoare pentru ca o casa colorata este o casa frumoasa, desi uneori e destul de dificil sa dai culoare casei. Pentru a face demersul mai usor avem cateva solutii bune care te vor ajuta sa dai culoare casei. Culorile luminoase sunt prima solutie dar, uneori, prea multa lumina poate fi coplesitoare, mai ales intr-un sptiu mic. Din fericire exista modalitat mai subtile prin care poti sa dai culoare casei.

Pune culoare in locuri fara culoare (3)

Interior colorat al rafturilor si dulapurilor. Toata lumea are dulapuri in casa. Incearca sa colorezi interiorul rafturilor si acolo unde este posibil schimba usile opace ale dulapurilor cu variante din sticla sau, si mai simplu, renunta, acolo unde se poate, la usile dulapurilor.

Pune culoare in locuri fara culoare (1)

Rafturile colorate sunt excelente spatii de depozitare. Poti colora usile interioare ale dulapurilor, astfel incat sa le vezi doar cand acestea sunt deschise.

Pune culoare in locuri fara culoare (2)

Seratrele sunt locul ideal care poate sa te ajuta sa dai culoare casei. Nu glumesc. Le poti vopsi in interior sau le poti colora lateralele. Este un efect subtil, surprinzator si foarte usor de obtinut.

paint-pink-inside-cabinets

Despre picioare colorate am mai vorbit. Extindem subiectul si adaugam si picioarele patului, pe cele ale dulapurilor si, evident, ale scaunelor. Toate aceste trucuri simple care dau culoare in casa si le poti aplica singur si simplu. O alternativa mereu buna pentru vopsea o reprezinta autocolantele. Sfatul nostru este sa tai autcolantele in bucatele mici si sa le lipesti pe scaune sau lateralele sertarelor, ca si cum ai face un mozaic.

Sursa foto: homedit.com

2 comments on “Pune culoare in locuri fara culoare”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.