Recucerirea spatiului pierdut din bucatarie

Recucerirea spatiului pierdut din bucatarie (9)

Spatiul pierdut din bucatarie este o problema, asa ca ne-am gandit ca iti vor fi de folos cateva trucuri si idei despre cum poti sa cuceresti spatiul risipit in bucatarie.

Pe verticala. Asezate in picioare, sau pe verticala unele din obiectele mari din bucatarie. In felul acesta ocupa mult mai putin spatiu. Un rastel sau cativa suporti de lemn pot face minuni. Toate tocatoarele vor incapea in mult mai putin spatiu. Tot asa poti aseza tavi, platouri si alte obicete mari de vesela.

Suprapune. Evident pune farfuriile unele peste altele. Dar tot asa poti face si cu paharele si canile. In plus gasesti o utilitate pentru tavile nefolosite.

Agata. Usile dulapurilor de bucatarie pot fi suportul ideal pentru capace. O bara rigida este tot ceea ce iti trebuie.
Este o metoda foarte simpla prin care castigi spatiul risipit in bucatarie. Tot ceea ce trebuie sa faci este s apui capse gaurite pe proasoapele de bucatarie, manusile de spalata vase si tot ceea ce este din materiale textile si poate sta agatat. Este mai comod si mai eficient.

Organizeaza. Ideea celor cateva cosuri identice agatate este excelenta pentru a recupera o parte din spatiul risipit in bucatarie. In felul acesta poti depozita fructe si legume dar si obiecte mici si intrumente de bucatarie.

Insira. Trebuie sa recunosti ca insirate in felul acesta tigaile si alte vase cu toarta nu doar ca elibereaza spatiul in bucatarie, dar devin si obiecte decorative.

Tine minte spatiu exista in orice casa! Trebuie doar sa ai abilitatea de a-l gasi si de a-l pune in valoare!

Sursa foto: marthastewart.com

One comment on “Recucerirea spatiului pierdut din bucatarie”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.