Scheme de culori simple cu efect maxim

Scheme de culori simple (1)

Viata este colorata, iar culoarea este aducatoare de viata. O casa frumoasa are nevoie de culoare, iar unele scheme de culori simple, corect, inteligent si inspirat combinate au efecte maxime pentru interior. Partea cea mai frumoasa din poveste este ca toate aceste scheme de culori simple se pot foarte usor realiza.

Bine potrivite, bine combinate, inspirat alese aceste scheme de culori vor da personalitate, vor organiza spatiul, vor face ordine in camera si vor construi, impreuna un decor fabulos fara nici un fel de efort. Totul tine doar de modul in care vei alege culorile pentru casa si de cum le vei combina.

Scheme de culori simple (4)

O schema de culori simple, din categoria celor neutre este perfecta pentru accente soc de culoare. Acest mix de modele indraznete si culori exotice vor anima camera, vor da un aer vesel, proaspat, curat si tonic unei incaperi sociale, destinate intregii familii.

O draperie gri in dungi, completeaza schema de culori monocromatice si modele indraznete. O oglinda rotunda deasupra canapelei centreaza zona de interes a camerei si da spatiului energia de care are nevoie.

Perne vibrante sunt o modalitate usoara de a actualiza o camera neutra si de revitaliza un spatiu monocrom si neutru. Partea cea mai practica este ca toate detaliile colorate din camera se pot schimba, fie cu alte combinatii de culoare, fie cu solutii mai temperate pentru a accentua partea eleganta a decorului. Cum: cu alte fete de perna, alte perdele si un alt covor. Dintr-o data totul se va schimba usor si foarte convenabil.

Scheme de culori simple (3)

Imaginea calma, eleganta si foarte traditionala a acestui spatiu pentru luat masa, care poate fi inclus ca parte din decorul unei camere de zi mai mari foloseste aceaiasi capacitate de modelare a spatiului pe care o au schemele de culori simple. Nu are cum sa nu-ti placa acest decor. Este proaspat, rafinat, elegant, simplu si complicat in egala masura, dar, atentie! foarte usor de realizat pentru ca totul tine de culoare.

Sursa foto: bhg.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.