Sfaturi de baza pentru un brad impodobit perfect!

Sfaturi de baza pentru un brad impodobit perfect

Iata cateva sfaturi de baza pentru un brad impodobit perfect. Bradul impodobit de Craciun este esenta decorului de iarna din casa asa ca fiecare are nevoie de idei noi si planuri pentru brazi impodobiti cat mai creativ. Exista zeci de stiluri de brazi impodobiti, zeci de solutii si zeci de moduri in care acestia pot fi decorati.

Poti merge pe solutii traditionale sau pe solutii moderne, dupa cum o buna varianta sunt ideile gata fabricate de brazi impodobiti de unde te poti inspira adaptand si filtrand dupa stilul casei tale si dupa ce decoratiuni ai pregatit.

Cateva sfaturi pentru un brad impodobit perfect sunt mereu necesare.

Nu folosi prea multe culori, decat daca urmaresi sa faci un brad curcubeu. Acesta este potrivit intr-un decor plat, monocrom ca sa iasa in evidenta si sa coloreze casa.

Accesoriile luminoase sunt necesare dar nu obligatorii. Poti avea cel mai frumos brad de Craciun fara ca acesta sa fie incarcat cu luminite. Aceasta solutie, fara lumini, se potriveste cel mai bine pentru brazi impodobiti cu multe globuri stralucitoare, albe si cu ghirlande poleite. Daca il luminezi cum trebuie nu mai ai nevoie de instalatie pentru brad.

Mic si simplu este o alta solutie perfecta pentru brazi impodobiti, mai ales in casele mici sau in incaperile foarte stilate. Foloseste decoratiuni stralucitoare si mult auriu, rosu si verde. Este combinatia traditionala care merge perfect si pentru brazii mici si pentru cei mari.

Pentru o solutie traditionala cei mai frumosi sunt brazii impodobiti cu felii de portocale uscate, turta dulce si ghirlande din floricele de porumb.

Pentru brazi impodobiti modern sunt de preferat globurile mari. Alege o singura culoare de ornamente si variaza dimensiunea globurilor si forma acestora. O sa fie diversitate si unitate in acelasi timp.

Ornamentele albe dau un aspect de simplitate si puritate bradului, cele colorate anima intens atmosfera, cele stralucitoare si aurii dau impresia de bogatie, iar brazii puternic luminati incalzesc casa si camera in care se afla, devenind centrul de interes al incaperii, ceea ce este absolut normal.

Alege dantela in loc de beteala, decoratiuni din textile, ingerasi din staniol si luminite in forma de pasari. O sa ai un brad original, delicat si unicat. Si daca esti in cautarea de idei de brazi poti inlocui dantela cu alte materiale fine. Fa funde de matase sau din catifea. Efectul este ganatat.

Sfaturi de baza pentru un brad impodobit perfect 2

Sfaturi de baza pentru un brad impodobit perfect

Sfaturi de baza pentru un brad impodobit perfect

Sfaturi de baza pentru un brad impodobit perfect

Sfaturi de baza pentru un brad impodobit perfect

Sfaturi de baza pentru un brad impodobit perfect

Sfaturi de baza pentru un brad impodobit perfect

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.