Sfaturi pentru decorarea Bradului

poinsettia-1043275_640

Sunt mii de idei si sfaturi pentru decorarea bradului de Craciun. Din miile de idei si solutii le-am ales pe cele care iti vor face bradul din casa o adevarata poveste de Craciun.

Steaua Craciunului. Idei de decor pentru casa

Lumini albe. Incearca sa renunti la becurile colorate si sa folosesti leduri albe cu lumina calda. Efectul este cu totul si cu totul special, elegant si da stralucire speciala camerei in care se afla bradul. Luminile albe sunt una din cele mai inspirate idei pentru decorarea bradului de Craciun.

Bradul cu jucarii. Alege toate jucariile mici, toate cele care pot fi agatate in pom. Adauga ghirlande colorate si lumini albe si vei avea un brad original si vesel. Este o buna si economica idee pentru decorarea bradului de Craciun, unde cei mici pot participa cu imaginata si creativitatea lor.

O solutie extrem de frumoasa pentru decorarea bradului de Craciun este impodobirea bradului cu turta dulce. Fie ca o faci tu, fie ca vei cumpara figurine de turta dulce gata facute ideea este extrem de buna. Adauga fundite rosii in brad, portocale uscate si bete de scortisoara. Efectul este unul desavatsit. Figurinele din turta dulce sunt extrem de variate ca modele, de la unele simple, precum stelutele, pana la casute. Acestea au si culori diferite, astfel incat se poate realiza un contrast placut la vedere. In plus, pot fi mancate!

santa-claus-68462_1280

Daca te pricepi la tricotat poti pune in brad mici figurine facute de mana ta din lanuri colorate. Limiteaza-te la cateva culori si incearca sa gasesti o tema comuna pentru figurinele tricotate.

Cum faci ingeri din hartie pentru bradul de Craciun

Figurinele din paie sunt o solutie perfecta pentru decorarea bradului de Craciun. Mai mult poti agata in brad toate decoratiunile folosind paie. In Polonia, globuletele sunt prinse de ramuri cu paie, simbolizand recunostinta fata de recoltele bogate de peste an.

Flori uscate. Imortelele sunt ideale pentru a impodobi bradul. Aceste flori uscate pot fi asezate direct pe ramuri prinse cu fire subtiri de lita. Efectul final este senzational, chiar daca decorarea bradului de Craciun nu este o intreprindere foarte usoara. Oricum efortul merita din plin pentru ca rezultatul final este perfect!

christmas-balls-584962_640

Brad cu flori. Potrivit legendei trandafirului de Craciun, o pastorita saraca, numita Madelon, avea grija de turma ei pe un deal de langa Bethleem, intr-o noapte inzapezita. Ea plangea stiind ca nu va avea cu ce sa cumpere un cadou pentru Iisus Hristos, cand un inger a aparut si a transformat lacrimile fetei in trandafiri. Madelon a adunat trandafirii si a fost fericita sa-i duca in dar. De la legenda pana la decorarea bradului de Craciun cu flori este doar un pas.

Brad cu origami. Iti trebuie indemanare si rabdare, hartie colorata si foarfece. in Japonia lumea impodobeste bradul cu evantaie de toate marimile si culorile. Inspira-te din aceasta traditie.

Sursa foto: pixabay.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.