Solutii practice pentru sufrageriile mici

sufrageriile mici

Sufrageriile mici, mai mult decat incaperile mari trebuie sa fie practice, frumoase si confortabile pentru ca toti cei din casa sase bucure de comuniunea de familie care are loc mai ales in sufragerie. Iata cateva solutii simple si practice pentru sufrageriile mici.

sufrageriile mici

O camera de zi fara televizor nu se poate. O solutie excelenta pentru a face economie de spatiu si a face ecranul televizorului vizibil din orice colt al camerei de zi este sa-l agati in perete. Dar cel mai bine este sa integrezi ecranul plat al televizorului, agatat in perete, intr-un ansamblu de poze de familie, de tablouri sau fotografii. Este practic si de mare efect.

sufrageriile mici (2)

Culoarea este esentiala in casa. Culoarea da lumina si caldura unei incaperi si o transforma. O solutie si o idee practica pentru sufrageriile mici este sa colorezi masuta de cafea. O poti face cu materiale autocolante, cu vopsea sau asezand deasupra in loc de fata de masa un poster colorat sub o sticla groasa.

sufrageriile mici (2)

Peretii din camera de zi fac parte din decorul general al camerei. Agata pe un perete gol 3 sau 6 harti care sa se continue logic una pe alta. Gasesti astfel de materiale in magazinele de specialitate sau le poti face singur, decupand si inramand o harta mare.

Sunt nenumarate solutiile care pot tine loc de masuta de cafea. Le are fiecare din noi in casa sau le poate gasi in podul bunicii. Aici este un geamantan din piele de moda veche foarte frumos. Nu mai este practic si nu-l mai poate folosi nimeni in calatori, asa ca este genul de obiect care isi poate gasi loc in casa. Vopsit, devine o minunata masuta de cafea in camera de zi.

sufrageriile mici (1)

Revenim la culoare si la pereti si aducem in fata efectele deosebite pe care le are tapetul in camera de zi. Aici a fost acoperit un singur perete cu un tapet imprimat, in tonuri inchise. Este genul de lucrare pe care o poti face singur, fara prea mari costuri si fara prea multa bataie de cap. Efectele in camera de zi sunt insa majore si s epotrivesc perfect in sufrageriile mici. O astfel de solutie da adancime, amplifica luminozitatea camerei si o face cu totul deosebita.

Sursa foto: homedit.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.