Statuete simbol

tortoise-166432_1280

Din superstitie sau din convingere, ori pur si simplu pentru decor statuetele simbol pot fi o prezenta in casa printre obiectele tale de decor. Care sunt cele mai populare statuete simbol, care este semnificatia lor, in cele de mai jos.

Broasca-testoasa. Este un simbol pentrtu bine , prosperitate si sanatate. Se spune ca este un aducator de bine in cariera, in familie. In general, simbolizeaza stabilitatea, longevitatea, siguranta. Pune in casa cate testoase doresti! Sau chiar in acvariu, unde isi pot manifesta energia pozitiva pe de-a-ntregul.

Sta bine in camera de zi. Nu o tine in baie sau in bucatarie. Ii prieste la nord, ca sa emita vibratii pozitive pentru cariera si pentru relatiile cu colegii. Asta inseamna ca o poti folosi si la serviciu, unde testoasei ii sta bine in spatele biroului tau. Din coltul estic al casei, actioneaza pozitiv asupra sectorului familial, proiectand sanatate si longevitate asupra sa. Iar o broasca-testoasa asezata sub pat iti rezolva insomniile si cosmarurile.

Citeste si: Vascul, semn de noroc pentru casa

Elefantii. Se spune ca trebuie sa fie sapte, dar nu neaprata. Elefantii aduc fertilitate. Se spune ca mama lui Buddha a visat un elefant alb si apoi a ramas insarcinata. De asemenea, indeparteaza problemele de caminul tau si-i asigura protectia. In Thailanda si India, elefantul este sacru si simbolizeaza loialitate, intelepciune si longevitate.

Sta bine in dormitor langa pat sau la intrarea in dormitor. Ai grija sa mangai trompa elefantului in fiecare seara, inainte de culcare! Ca sa-ti mearga bine la serviciu, fa loc unui elefantel in partea de nord a camerei de zi; pune-l cu fata spre exteriorul casei. O astfel de statueta asezata cu fata spre usa de la intrare iti protejeaza caminul.

Caii. Despre ei se spune ca aduca faima, popularitatea si recunoasterea meritelor. Energia emisa de acest tip de statueta semnifica succesul, forta, victoria, perseverenta. Ipostaza de dorit a unei statuete-cal este in galop – simbolizeaza ambitia si viteza cu care te indrepti spre faima si succes.

Unde ii asezi? In camerele importante (inclusiv si biroul), trebuie sa existe cate un cal in alergare. La serviciu, aceasta statueta te va ajuta sa fii vazut mai bine de catre sefi si sa-ti fie recunoscute meritele. Daca lucrezi cu publicul, amplaseaza un cal in zona sudica a camerei de zi. Nu orienta niciodata calul cu fata spre usa sau spre fereastra! Il provoci sa fuga!

Citeste si: Flori cu noroc, flori cu ghinion

Statuia lui Buddha care rade. Se spune ca te scapa de durere, stres, griji, probleme, tristete. Nu degeaba este cel mai puternic simbol de fericire din feng-shui. Buddha razand il aduce in casa atrage prosperitatea, norocul si sanatatea.

Trebuie asezat in sufrageriei este cel potrivit pentru Buddha razand. Ca sa atragi binele pune o statueta in sud-estul dormitorului sau al camerei de zi. Acest simbol te protejeaza si la drum lung, daca-l amplasezi pe bordul masinii. Iar pus pe biroul unde-ti desfasori activitatea, e benefic pentru eliberarea de stres si inlesnirea muncii.

Sursa foto: pixabay.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.