Steaua de Craciun. Idei de decor pentru casa

Steaua de Craciun. Idei de decor pentru casa

Steaua este simbolul Craciunului si unul din cele mai simple, mai frumoase si mai decorative elemente ale amenajarilor interioase sezoniere de Sarbatori. Ca sa-ti stimulam imaginatia avem cateva idei simple pe care le poti pune in practica fie pentru decorul exterior al casei, fie pentru brad, fie pentru detaliile care dau aerul de sarbatoare din casa.

Steaua de Craciun poate fi realizata din orice material. O poti face din lemn, din hartie si rame de sarma pe care sa le imbraci ulterior cu beculete sau alte elemente decorative. Dupa cum am mai spus pe Sfaturi pentru Acasa singura limita sta in… limitele imaginatiei tale si in bugetul de timp pe care vrei si poti sa-l investesti in acest proiect. Despre investitii suplimentare din bugetul familiei pentru realizarea acestor decoratiuni nu se pune problema pentru ca realizarea acestora, practic nu implica nici un fel de efort.

Imaginile de mai jos sunt mai mult decat sugestive si vorbesc de la sine despre tehnica prin care poti realiza toate aceste mici minuni plecand de la Steaua de Craciun!

Sursa foto: digsdigs.com

One comment on “Steaua de Craciun. Idei de decor pentru casa”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.