Trei trucuri pentru un dormitor de vis

dormitor-1

Trei trucuri pentru un dormitor de vis – Le poti folosi pe toate, sau doar unul din ele, in functie de stil, de gustul tau si de cat de mare este dormitorul tau. Ceea ce trebuie spus este ca dimensiunea incaperii nu este un criteriu de baza si ca aceste trei trucuri pentru dormitor pot fi aplicate in orice dormitor, indiferent de dimensiunea lui.

Iata care sunt cele trei trucuri pentru un dormitor de vis

1. Un perete cu oglinzi. Efectiv despre asta este vorba. Fixeaza pe unul din peretii dormitorului oglinzi. Nu este nevoie de o oglinda unica ci de oglinzi cu forme si dimensiuni egale, pe care le poti pune pe perete tot asa cum pui placile de faianta. Este ideala sa alegi o dimensiune mai mare si sa calculezi latimea paretelui astfel incat placile de oglinda sa fie egale. Pasul urmator, care completeaza trucul excelent de a imbraca un perete in oglinzi este sa faci abstractie de faptul ca peretele este imbracat in oglinda si sa fixezi (poti sa folosesti rosturile dintre placile de oglinda) tablouri sau orice vrei sa agati in perete. Efectul este fabulos.

dormitor-2

2. Lampadarul. Acest gen de corp de iluminat este cel mai spectaculos, cel mai interesant si cel mai decorativ. Este in tendinte, este elegant, este clasic si fara moarte. Ideea este ca poti sa folosesti lampadarul in orice camera din casa, inclusiv in baie si bucatarie, pentru ca acesta se potriveste, daca este corect ales, cu orice amenajare si cu orice incapere indiferent de destinatia acesteia. Un lampadar in dormitor va transforma complet camera, ii va da opulenta, stralucire si… intimitate. Singura conditie necesara pentru a folosi un lampadar este ca inaltimea incaperii sa fie suficient de mare pentru a-l pune in valoare.

3. Draperii si perdele impreuna. Studiaza draperiile! Pe o unica galerie este fixata o perdea draperie. Zona care acopera ferestrele este din material gros de draperie intercalat intre materiale fine de perdea. Totul trebuie sa fie in deplin acord pentru reusita proiectului, dar daca vei alege materiale pretioase pentru dragperie si perdele, in tonuri si nuante protrivite efectul este garantat!

Acestea sunt cele trei trucuri pentru un dormitor de vis propuse de noi, voi aveti altele?

Sursa foto: Casa lux

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.