Trucuri de stil pentru domitor (galerie foto)

Un dormitor cu stil nu inseamna neaparat un dormitor copiat din reviste, ci cateva trucuri cu stil pentru dormitor, care aplicate in functie de posibilitati pot da camerei un aer special, elegant, confortabil si spectaculos in egala masura. Am adunat cele mai bune idei, cateva trucuri cu stil pentru domitor si iti spunem ca transformari mici poti sa faci, cu efecte maxime.

stil pentru domitor (20)

Culori neutre. Sunt des folosite. Trucul pentru a anima camerele sunt accentele de culoare. Un covor cu multe, foarte multe detalii intr-o camera in alb si negru face minuni. Acelasi efect il pot avea folosind flori!

stil pentru domitor (19)

Pereti negri. par sumbri, dar sunt odihnitori si eleganti. Combina un perete negru cu perdele albe, covoare albe, lemjerie alba si cateva accente de culoare. Într-un asfel de decor, realizat doar prin culoare nimic altceva nu mai conteaza.

stil pentru domitor (17)

Multe detalii, aceiasi paleta cromatica. Este unul din cele mai bune trucuri. Camera devina calda, simpatica, cu un aer opulent dar extrem de odihnitor și plăcut.

stil pentru domitor (11)

Alb. Este imbatabil, atata vreme cat este imaculat. Accentele de culoare pot varia, dar sunt vitale. Podelele inchise la culoare sunt obligatorii!

stil pentru domitor (10)

Culori in contrast. Trucul este simplu dar cu efect maxim. Peretele negru mareste camera, culorile tari fac locul vesel si primitor. Trucul: o culoare de legatură, aici albul. Camera pare un curcubeu. Are rosu, albastru, violet, accente aurii si alb, si ceva verde. Si totusi este foarte frumoasa desi incalca toate regulile decoratiunilor. Dar tocmai aceasta este ideea! Remarca lampa de birou rosie, florile rosii, dar si creioanele rosii din vasul de pe masa. Deloc intamplator rosii! Un alt element care da unitate este simetria perfectă! Este regula camerelor colorate: se amenajeaza mereu simetric!

stil pentru domitor (8)

Nimic opulent. Camera se bazeaza pe trei culori folosite in proportie perfect egata.  Oricare trei culori pot face aceasta combinatie cu o singura conditieȘ una dintre ele să fie o culoare neutra (alb, negru sau gri), iar celelalte două opuse (rosu si albastru, verde si galben).

stil pentru domitor (7)

Combinatii de culoai calde tari sau domoale. Trucul nu da niciodata gres, vei obtine o camera vesela si vie, sau una calma si eleganta in functie de combinatiile folosite. Nu uita ca alegerea culorilor este mereu esentiala!

stil pentru domitor (6)

Simplitate fabuloasa. Daca ai vedea aceasta imagine in alb negru, ar fi o camera banala. Culorile, tapetul opulent si combinatia de culori (verde regal si auriu) dau un aer de poveste camerei. Si totul doar din detalii de culoare!

Citeste si: Cele cinci secrete ale unui dormitor perfect

Sursa foto: housebeautiful.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.