Cele mai simple trucuri pentru spatiu suplimentar in sifornier

Am adunat cateva dintre cele mai simple trucuri pentru spatiu suplimentar in sifonier. Unele sunt atat de simple incat te vei intreba de ca nu le-ai folosit pana acum, altele sunt nostime si te vor face sa zambesti, dar la fel de practice si efciente, ca niste sfaturi bune de la bunica….

spatiu suplimentar in sifornier (2)Pune lenjeria in fata de perna. Cele mai multe din imaginile care sugereaza acest truc arata lenjerie perfect aliniata si stivuita. ideea este alta. Impatureste cearceafurile atipic, adica prin rulare. Ideea este sa le asezi frumos dar simplu. Le pui apoi intr-o fata de perne, fie ca este parte din setul respectiv fie ca este o fata d eperna solitara. Apoi faci totul “pachet” si-l stivuiesti pe un raft. Ideea este de a foslos la maxim spatiul, nu de a arenaja lucrule estetic. Iar cand ai nevoie d eun set nou de lenherie trebuie doar sa iei un pachet.

Tine hainele din extrasezon in geamantan. Sunt sigura ca si tu ai cel putin un geamantan urias pe care il folosesti o singura data pe an. Ei bine, foloseste-l pe intreaga perioada a anului pentru a depozita hainele pentru sezonul ce a trecut.

Foloseste cutii de pantofi pentru a organiza sertarele. Cutiile de pantofi, mai ales cele din carton de calitate care au si capac sunt minunate pentru a castiga spatiu in dulap, pe rafturi, dar sunt si solutii excelente pentru a depozita lucruri sub pat, pe dulap… Nu aduna depozite de cuti, ci foloseste-le doar pe cele care sunt cu adevarat necesare si in care pui lucruri utile.

Cele mai simple trucuri pentru spatiu suplimentar in sifornier nu inseamna ca vei adunat tot felul de obiecte nefolositoare, pe care le pastrezi doar pentru ca nu ai curajul sa le arunci. a renunta la lucrurile inutile este cea mai buna cale prin a recuceri spatiul pierdut in casa.

Depoziteaza clutch-urile in genti mari. E inghesuiala mare in locul in care iti tii gentile? Ai putea sa pui clutch-urile si plicurile de ocazie in gentile mari, pentru a economisi spatiu.

Pune-ti sosetele lungi si dresurile in cizme. Nu stii unde sa mai pui sosetele lungi si dresurile? Baga-le in cizmele lungi pe care le incalti ocazional. In ambele cazuri vei avea un dublu castig. Gentile nu se turtesc, cizmele inalte nu se indoaie…

Citeste si:
Pericolele din sifonier
Organizarea dulapului. Trucuri sfaturi si cateva idei

Sursa foto: pixabay.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.