Utilizari inedite ale aspiratorului

Aspiratorul este bun pentru facut curatenie in casa, dar exista si cateva utilizari inedite ale aspiratorului pe care e bine sa le cunosti pentru ca nu stii cand iti vor fi utile.

Utilizari inedite ale aspiratoruluiUn detaliu in plus este ca aspiratorul este un obiect de folosinta indelungata, astfel ca este foarte bine daca vei cumpara un obiect de calitate cu functii multiple.

Iata cateva din utilizarile inedite ale aspiratorului

1. Capcana pentru gandaci si insecte. Cu aspiratorul poti curata cuiburile de insecte din casa, poti prinde greierii sau alte insecte ”periculoase” – albine, viespii. Curata imediat sacul colector al aspiratorului.

2. Gasesti obiecte pierdute. Fie aspiri temeinic in locul in care ai pierdut obiectul mic (surubul de la cercei, cerceii, piatra de la inel) , dar inainte de asta cureti bine sacul aspiratorului, fie folosesti un ciorap pe furtunul aspiratorului. In 99 la suta din cazuri vei gasi ceea ce ai pierdut.

3. Aparat impotriva scamelor. Un aspirator suficient de puternic si o carpa din microfibra atasata pe capat poate indeparta eficient toate scamele de pe pantaloni, costume de haine sau canapea. Aspiratorul poate indeparta parul de animale, daca vei adauga o perie noua la capat.

4. Zgomotul aspiratorului pus la puterea minima va lisisti un bebelus. Porneste aspiratorul intr-o camera, iar bebelusul agitat
se va linisti pentru ca este fascinat de zgomotul de fundal care se aude din camera cealalta.

5. Aspiratoarele cu apa te pot ajuta sa cureti tot felul de suprafete, de la ferestre pana la peretii din baie si cabina de dus. Sapuneste bine locul si apoi ataseaza aspiratorului o lama de cauciun ca cele folosite de cei care curata geamuri.

6. De cele mai multe ori folosim aspitratorul doar atunci cand facem curat, dar daca il vei lasa montat, bagat in prinza, intr-un loc ascuns, dar la indemana, aspiratorul este cea mai simpla si mai practica matura din casa. Este mult mai simplu si mai eficient sa folosesti de doua ori pe zi aspiratorul in bucatarie, decat de zece ori o matura… In plus este una din utilizari inedite ale aspiratorului.

Citeste si:

 

Sursa foto: pixabay.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.